Primer pla d'Enrique Iglesias.

Enrique Iglesias assumeix que no hi ha solució i que ella no es troba bé de salut

Tots els ulls estan posats sobre la família

Enrique Iglesias viu setmanes intenses. Després de tot l'enrenou relacionat amb la ruptura de Tamara Falcó, el cantant estaria molt pendent de què està passant amb la seva germana. Igual que la resta de la família i amics de la marquesa.

Amb la infidelitat que transcendia a la premsa nacional, el cercle proper de Tamara i ella mateixa van assumir de seguida que no hi hauria cap mena de futur amb Iñigo. Però les conseqüències que això comportaria no han estat poques.

El dia que va sortir a la llum la traïció d'Iñigo Onieva, la marquesa de Griñón es va refugiar a casa d'Isabel Preysler. Allí, trobaria el suport i l'ajuda que més necessita en aquests moments, entre els quals hi hauria Enrique Iglesias.

La filla de Carlos Falcó ha patit problemes de salut com el nerviosisme i l'ansietat. No ha de ser fàcil fer front a un problema d'aquest calibre i que tota la població d'un país s'hagi assabentat per la televisió. Encara sort que comptava amb el suport del seu cercle proper, entre ells Enrique Iglesias.

Tot i això, durant aquesta última setmana, la marquesa ha tornat a ser notícia. Però no té res a veure en temes del cor, sinó per alguna cosa molt més polèmica.

Les declaracions de la marquesa

La filla d'Isabel Preysler va viatjar a la ciutat de Mèxic per anar al Congrés Mundial de les Famílies 2022. Un Congrés ultracatòlic on cristians conservadors es reuneixen. I és que Tamara és molt coneguda per la seva intensa fe i la seva cristiandat.

Allí, la marquesa ha pronunciat unes paraules que han agradat a pocs. Molts han titllat el discurs d'homofòbia i ple d'odi cap a certs col·lectius. Molts personatges famosos s'han escandalitzat per les paraules que va pronunciar Tamara Falcó, i no és per menys. D'aquesta manera, moltes personalitats han decidit denunciar el discurs de Tamara Falcó a través de les seves xarxes socials.

Les seves polèmiques paraules manifestaven que en aquests moments la humanitat viu dies complicats. A això li donava la culpa als diferents tipus de sexualitat i als llocs on es pot fer el mal.

Fotos de la marquesa amb amics i familiars
Fotos de la marquesa amb amics i familiars. | Instagram

Després d'això, molts s'han endut les mans al cap. Fins i tot Jorge Javier Vázquez li ha dirigit unes paraules durant el programa de Sálvame. Estava visiblement afectat i irritat.

«Discursos com el de Tamara Falcó són nocius en una societat que aspira a viure en llibertat. Espanta la manera que té de demonitzar els que no pensen com ella. Tamara Falcó s'ha coronat com la més ferma representant de l'Espanya negra», deia.

Després de tot això, la germana d'Enrique Iglesias s'ha vist obligada a prendre cartes a l'assumpte. Així que emetia aquest comunicat hores després del seu missatge tràgic.

Es justificava de les acusacions d'homofòbia, explicant que la paraula desviacions feia referència als comportaments d'Iñigo Onieva, comportaments que ella no entén a la seva vida.

Foto de Tamara Falcó a 'El Hormiguero'
Tamara Falcó al Hormiguero on col·labora des de fa anys. | Atresmedia

Aclareix que no vol parlar de la seva ruptura i que només ho fa per justificar les paraules, remarcant que no vol incitar l'odi. Finalment, demana perdó als col·lectius que s'han sentit afectats.

Així i tot, per a molts no n'hi ha hagut prou. Així que al programa El Hormiguero ha hagut de tornar a aclarir-ho tot. Pablo Motos ha estat el primer a treure el tema i preguntar-li directament i aquesta ha estat la resposta de l'aristòcrata.

«Per mi això és especialment difícil perquè està tret de context. Tothom que vulgui veure el vídeo, dura uns nou minuts. Jo ni tan sols vull esmentar la persona de qui estava parlant».

«Estava parlant sobre el meu ex. Jo estava explicant les raons per les quals pensava que avui dia no podia tenir una família amb ell».

Enrique Iglesias i tota la seva família es trobarien molt preocupats per tot el que li ha vingut a sobre a la seva estimada germana. Però amb el suport dels seus, de tot se'n pot sortir.