Enrique Iglesias, el gran absent en les noces d'Ana Boyer i Fernando Verdasco

La parella s'ha donat el «sí, vull»

Ana Boyer i el seu germà Enrique Iglesias | CatalunyaDiari.com

 

La petita del clan Preysler, Ana Boyer, s'ha casat amb el tenista Fernando Verdasco aquest cap de setmana en una de les bodes més esperades de l'any i a la qual han acudit al voltant de 60 persones.

 

I és que per a una ocasió tan especial, els nuvis van escollir l'illa de Mustique, situada a les Bahames, per contraure matrimoni. Un lloc molt exclusiu que no permet que se celebrin casaments multitudinàries, de manera que l'enllaç va tenir lloc en un ambient íntim i familiar.

 

No obstant això, tot i la reduïda llista, hi ha hagut un convidat que finalment no ha assistit a la celebració: el germà de la núvia, Enrique Iglesias. Una absència molt destaca perquè, a més, l'artista en aquests dies no tenia cap compromís laboral.

Així les coses, no és d'estranyar que molts s'hagin preguntat quin serà el motiu de la seva absència, i si aquesta es deu a una mala relació entre els dos germans. Segons ha revelat 'Vanitatis', el cantant hauria decidit no assistir a causa de l'exclusiva que la seva família té pactada amb la revista 'Hola!'.

 

Fa ja diversos anys que Enrique Iglesias viu exclusivament del seu treball musical, sense participar en reportatges o exclusives de la premsa rosa. Amb diversos premis Grammy en el seu haver, el fill de Julio Iglesias s'ha convertit en un dels grans de la música llatina i no està disposat a permetre que res ni res enterboleixi la seva carrera.

 

D'aquesta manera, el germà d'Ana Boyer hauria pres una dràstica decisió amb la qual demostra que el seu treball i la seva imatge pública estan per sobre del clan Preysler, arribant fins i tot a faltar a una ocasió familiar tan especial.

 

«Estima molt a la seva germana Anna i segurament passin tots junts part del nadal, a Madrid o a Miami, però aquest joc no va amb ell. Té bons assessors i gent que li aconsella molt bé. Formar part d'aquesta exclusiva no li beneficiava», han assenyalat al citat mitjà diversos professionals.

 

Comentaris