Imatge d'Enrique Ponce torejant a una plaça de bous

Enrique Ponce convenç a la seva xicota per fer el que Paloma Cuevas mai va voler

Enrique Ponce ha aconseguit que la seva nòvia es posi a la pell per un dia

El torero Enrique Ponce viu una autèntica història d'amor. Ell i Ana Soria, la seva parella, han passat un estiu increïble junts. I sembla que encara no es volen oblidar d'aquest bell record, ja que segueixen fent plans junts.

Ara els rumors d'una nova relació entre Luis Miguel i la seva ex, Paloma Cuevas, estan agafant cada cop més força. Tant que molts han començat a parlar sobre campanes de casament.

«Tinc la possibilitat de confirmar que aquesta setmana. Fa un parell de dies, Luis Miguel va entregar anell de compromís a Paloma Cuevas». Això és el que deia Gustavo Adolfo Infante al seu programa De primera mano .

Tot i que sembla que ha deixat força indiferent Enrique Ponce, ja que ell segueix força centrat en la seva jove nòvia. Tant que el torero ha aconseguit que l'Ana faci una cosa sorprenent.

Una història d'amor molt bonica

El cap de setmana passat, Enrique Ponce i Ana Soria van planejar una cita molt campestre, com li agrada al torero. Això sí, a aquest pla no anaven sols, sinó envoltats dels amics. Tots plegats han aprofitat per gaudir de l'aire lliure i de tot allò bo del camp.

Enrique Ponce i Ana Soria.
El dretà amb la seva estimada parella passejant en un dia d'estiu calorós | GTRES

De passada, el dretà li ha ensenyat algun truc a la seva noia. Amb capot a la mà, Enrique Ponce li ha ensenyat la tècnica de com es toreja. Era la noia qui compartia a través del seu compte d'Instagram com ha estat el moment.

Ana només ha hagut de seguir els consells del seu nòvio per poder posar-se a la pell durant un petit moment. La influencer compartia un vídeo en què posava tot el seu afany a poder estar a l'alçada del seu xicot.

A més de torejar, van tenir temps per fer de tot. Es van fer unes rialles amb els seus amics, van menjar productes de la terra i van veure junts el capvespre, a més de muntar a cavall. Un pla perfecte de cap de setmana.

Imatge d'Enrique Ponce i Ana Soria gaudint en un vaixell
La parelleta estan sempre fent plans junts | Europa Press

El millor és poder compartir gustos i hobbies amb la teva parella. Una sort que tant Enrique com Ana puguin gaudir d'aquest tipus de coses junts.

Paloma Cuevas refà la vida

Per la seva banda, l'ex del dretà està refent la vida i està obrint un nou capítol que la té molt il·lusionada.

El 2020, la parella se separava, cosa que va deixar sorpresos molts dels seus seguidors. La ruptura va ser amistosa i de mutu acord. «Ens ha donat amor, una relació meravellosa i una bonica família que és la nostra passió», diria la dissenyadora.

Foto d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas
La parella ja divorciada sembla que manté una bona relació d'amistat | GTRES

«Però la felicitat de vegades es bifurca en camins diferents i fa temps vam decidir recórrer-los, però units sempre en un horitzó comú, veure créixer les nostres filles en família», prosseguia.

«Ens portem molt bé i això no canviarà... perquè això és imprescindible perquè les meves filles siguin felices», revelava.

Enrique Ponce i ella posava fi al seu matrimoni després de 24 anys casats. Segons Mercedes Villador, el que va fer el primer pas per al divorci va ser el mateix torero. I aquesta afegia, a contrari de les informacions que donava la parella, que va ser perquè «no la suportava».

El que sí que és cert és que ara tots dos tenen vides separades i han agafat camins diferents. I no poden estar més feliços així.