Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Enrique Ponce amb el rostre seriós

Enrique Ponce, enfonsat en descobrir que es cancel·la la boda

Ponce desitjava casar-se durant l'any vinent

Enrique Ponce no ha encaixat gaire bé les darreres notícies que ha rebut. Confiava a casar-se amb la seva parella al llarg dels pròxims mesos. Però, l'enllaç encara haurà d'esperar un temps.

El 2023 es compliran tres anys del festeig, i cada dia està més enamorat d'Ana Soria. Pocs hi apostaven quan van iniciar el romanç, principalment per la diferència d'edat. Però el temps els ha acabat donant la raó.

Ponce farà 51 anys el proper 8 de desembre i bufarà espelmes en què possiblement sigui el millor moment de la seva vida. Ha trobat la felicitat amb aquesta jove estudiant de Dret. L'almerienca continua centrada en la seva carrera i confia a acabar-la com més aviat millor per començar a planificar el seu futur.

Durant tot aquest temps han hagut de fer front a moltes especulacions i crítiques. El dretà venia d'un matrimoni molt estable, que semblava pràcticament perfecte amb Paloma Cuevas. Però després de tants anys junts, l'amor es va acabar.

Com a qualsevol parella, sempre se'ls passen pel cap molts plans. Encara que alguns hauran d'esperar encara un temps. És el cas de l'enllaç o fins i tot de tenir nens.

Enrique Ponce i Ana Soria.
Enrique Ponce està encantat amb la nova vida al costat de la seva noia | GTRES

La periodista Sandra Aladro es va voler pronunciar sobre això a El programa de Ana Rosa. «Em descarten que el 2023 pugui ser l'any del casament amb l'Anna o el d'un possible nadó», va assegurar. Pel que sembla estarien disposats a tot, però hi ha alguna cosa que ho impedeix.

«No perquè no vulguin, sinó perquè ella és jove i vol esperar que s'acabi els estudis», va afegir. Encara els queden molts anys junts i no tenen presses. No es volen equivocar amb les decisions que prenguin.

Enrique Ponce estaria encantat amb aquesta possibilitat, però també entén la postura de la noia. Resulta una mica prematur per a ella fer aquest pas quan encara no s'ha incorporat al mercat laboral. Vol dedicar tots els seus esforços a finalitzar la carrera i a partir d'aquí ja es podrien plantejar altres qüestions.

També va voler oferir el seu punt de vista sobre el tema Bibiana Fernández. A ella li encantaria que es donessin el 'sí, vull' com més aviat millor. Semblava molesta per la decisió d'ajornar el casament per més endavant.

«Que es casin llavors quan ja siguin grans. Ella al geriàtric i ell en cadira de rodes; m'estic tornant boja», va dir la col·laboradora.

Imatge d'Enrique Ponce torejant a una plaça de bous
No es pot descartar el retorn de Ponce a les arenes | GTRES

Però més enllà de les qüestions personals, el torero tampoc no descuida la seva carrera professional. El juny del 2021 havia anunciat que abandonava les arenes. Des de llavors s'ha especulat molt amb la possibilitat que tornés a posar-se davant d'un bou.

És una cosa que l'atreu molt, però que intenta gestionar el millor possible. Sobretot perquè implica un sacrificat entrenament i de vegades, algunes gires el portarien a romandre molt de temps fora de casa. A la seva xicota tampoc li fa especial il·lusió allò del retorn.

Enrique Ponce té una oferta

Enrique Ponce sempre ha estat un torero molt valorat al circuit. Fa poc es coneixia que tenia una proposta per a Istres, a França. Encara que en realitat s'ha quedat en un tempteig, pendents que doni el vistiplau o el rebutgi.

Aladro explicava que «el seu entorn més proper professional mentim si diem que sí o que no». Sobretot perquè «no està signat, però s'ho planteja».

Ha detallat que no es tractaria d'«una tornada a les arenes amb una temporada a l'ús de moltes corregudes». S'ho prendria amb molta calma i ho reduiria a una sèrie de dates concretes. Faria «tres o quatre coses especials i poca cosa més».

Enrique Ponce tampoc vol dedicar tant de temps a la seva carrera. Prefereix centrar-se en la seva nova vida juntament amb Ana Soria.