Enrique Ponce 'va enganyar' Ana Soria fa 3 mesos amb una altra dona

El matador de braus podria haver mentit respecte a totes les dates en la seva relació amb Ana Soria

Enrique Ponce i Ana Soria
Enrique Ponce podria haver enganyat Ana Soria | Espanya Diari

La relació entre Enrique Ponce i Ana Soria ha estat sens dubte el tema de l'estiu i ho continua sent. La parella ha estat protagonista de desenes de titulars cada setmana, del serial d'aquest estiu 2020.

La separació de Ponce i Paloma Cuevas ha estat una de les grans sorpreses de l'estiu, ja que era una de les parelles més perfectes del panorama estatal i ningú s'esperava tot el que ha anat passant.

Enrique Ponce ha refet la seva vida amb la jove estudiant de Dret, Ana Soria. Tots dos publiquen constantment a les seves xarxes socials missatges romàntics i fotografies que mostren que la seva història és seriosa i té vocació de continuïtat. Però aquesta relació màgica podria trobar una primera pedra en el seu camí en les últimes declaracions de Gema López a 'Sálvame'.

La col·laboradora ha assegurat que per a Paloma Cuevas,  tot el que està succeint és un cop dur, ja que fa tot just tres mesos encara tenia esperances de poder salvar el seu matrimoni. Això demostraria que el destre hauria compaginat amb naturalitat el seu matrimoni amb Cuevas amb la seva relació extramatrimonial amb la jove Ana Soria.

D'aquesta manera Ana Soria també hauria estat traïda per Enrique Ponce, de manera que l'engany per part d'ell és doble. Molts segueixen tenint dubtes sobre la data exacta en què va iniciar la seva relació amb Anna. Hi ha qui segueixen mantenint que es coneixen des de fa dos anys i d'altres fonts apunten al fet que es coneixen des de fa vuit mesos i que tot ha anat molt de pressa, des de llavors.

Sigui la data que sigui, Gemma López ho té clar. Segons la periodista, Enrique Ponce ha compaginat la seva vida sentimental amb les dues dones.

Enrique Ponce podria haver enganyat Ana Soria

Per si fos poc, Gema López va deixar anar una altra bomba al plató de 'Sálvame'. «Al llarg del període de quarantena, persones pròximes a la parella asseguren que hi va haver un acostament fins al punt que van mantenir fins i tot relacions maritals», ha explicat la col·laboradora.

El matrimoni va passar junt els tres mesos de confinament a la finca que tenen a la província de Jaén amb les seves filles i els pares de Paloma. No obstant això el cercle d'amistats d'Enrique manté que portaven gairebé dos anys ja separats i que mantenien vides completament separades.

És per aquest motiu que des de 'Sálvame' apunten que Enrique Ponce podria haver mentit en les dates i fins i tot mentre mantenia el festeig amb Ana Soria hauria tornat a anar-se'n al llit a la seva dona.

Gema López assegura que va ser Ana Soria, cansada de ser el segon plat, la va posar entre l'espasa i la paret a Ponce. «Enrique havia de triar entre continuar amb la seva vida o començar una relació de debò amb la jove. Per aquesta raó tot va acabar precipitant-se», ha explicat la periodista.


Comentaris

envia el comentari