Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una imatge d'Enrique Ponce amb el pare d'Ana Soria i una imatge de la parella

Enrique Ponce, enxampat amb el pare d'Ana Soria en una actitud que genera polèmica

Enrique Ponce reapareix a l'aeroport amb el pare d'Ana Soria i crida l'atenció per la seva actitud

Enrique Ponce ha reaparegut a Espanya després de passar unes quantes setmanes bolcat en els seus compromisos professionals. Així, el torero ha reaparegut sense Ana Soria i acompanyat pel sogre a l'aeroport.

Una escena que segurament farà molt feliç la noia, ja que Ponce demostra la gran relació que comparteix amb Federico Soria. Però que, alhora, també ha deixat anar una gran polèmica. Sobretot, perquè molts es pregunten on és l'Ana i per què no els acompanya.

I quan fa poc saltava la notícia que la parella es plantejava passar per l'altar. Una cosa que arribava fins i tot a molestar-los, ja que ells intenten viure el seu amor amb la màxima discreció.

Imatge d'Enrique Ponce a l'aeroport amb el pare de Ana Soria
Enrique Ponce reapareix amb el pare d'Ana Soria | Europa Press

L'exposició mediàtica a què s'han vist sotmesos des de l'inici de la relació, els portava a allunyar-se del focus i protegir-se'n. Encara més, Ana Soria optava fins i tot per esborrar-se les xarxes socials en un intent desesperat per calmar les aigües.

Una estratègia que tampoc no els ha sortit gaire bé, ja que són conscients que qualsevol de les seves decisions desperta un gran interès.

Ja a El Hormiguero, Ana Soria parlava obertament sobre l'estret llaç que s'havia forjat entre Enrique Ponce i Federico Soria, el seu pare.

Enrique Ponce reapareix amb el pare d'Ana Soria

I, per a bona prova, les imatges que tots dos acaben de protagonitzar i que també demostren que el pare d'Ana recolza completament el seu gendre.

En arribar a l'aeroport, això sí, Ponce ha evitat parlar sobre la seva xicota. Tot i que sí que ha confirmat que en el seu viatge “tot havia sortit molt bé”.

Una volta a les arenes que està sent molt especial per al torero, ja que suposa un comiat amb magnificència.

Sobretot, per l'afecte que està rebent per part del públic, que hi està completament bolcat.

Ana Soria amb ulleres de sol i les mans a les butxaques i Enrique Ponce amb ulleres de sol estirant el braç
Enrique Ponce i Ana Soria, entre rumors de casament | GTRES

De fet, a França aconseguia l'indult d'un dels bous de Juan Pedro Domecq i sortia a coll de la plaça d'Istres.

Això contrasta molt amb el gest seriós i el silenci que ha guardat Ponce davant les preguntes dels reporters.

Mentre que, per part seva, el pare d'Ana Soria ha procurat mantenir-se en un segon pla i ha cedit el protagonisme al seu gendre.

Federico, que no està acostumat a les càmeres, no ha volgut dir res. I tampoc no ha donat resposta a la gran incògnita: on és Ana Soria?