Fotomuntatge d'Ana Soria i Enrique Ponce

Enrique Ponce explica a Ana Soria la gran quantitat de diners que ha perdut

Els negocis de Ponce no estan aconseguint els resultats desitjats i això preocupa Ana Soria

Durant molts anys, Enrique Ponce va ser una peça imprescindible a tots els cartells i era un torero molt cotitzat pels organitzadors de corregudes. Però fa uns mesos, arran d'iniciar el seu romanç amb Ana Soria, va decidir fer un gir radical a la seva situació professional.

La seva nova vida al costat de la jove el va portar a prendre's un respir de manera prematura. Va ser un abandonament temporal de les rodes. «En aquest moment de la meva temporada taurina 2021 he decidit fer una parada al camí i retirar-me per un temps indefinit», assenyalava.

Transcorregut un temps, Ponce creu que ha arribat el moment de tornar a les places. Almenys per acomiadar-se i posar el colofó a 30 anys de carrera. Però Ana Soria no és molt partidària de veure'l engalanat de nou.

El més probable és que es decanti per una gira petita per Espanya, amb una desena de festejos a les places principals. Descarta, per ara, la seva sortida a Amèrica perquè no és una aposta massa rendible. De fet, no contempla realitzar una temporada completa i serien unes poques contractacions.

Al marge de la seva activitat al món del toreig, també compta amb altres empreses que no travessen pel seu millor moment. La societat més important és Cetrina SL, que acaba d'actualitzar els comptes i continua amb xifres molt negatives. L'últim exercici el va saldar amb pèrdues de 122.154 euros, com recull 'Vanitatis'.

Enrique Ponce i Ana Soria prenent el sol en un veler
Enrique Ponce intenta que els seus negocis no afectin la relació amb Ana Soria. | Europa Press 

La finca que dona nom a aquesta companyia és un extens terreny de més de 900 hectàrees. Hi combinen l'activitat ramadera amb l'agrícola. També hi va construir un segon habitatge mentre estava casat amb Paloma Cuevas.

Per mitjà d'aquesta empresa, a més, gestionen la producció d'un oli d'oliva verge extra que té molta fama. En el seu moment, l'exdona d'Enrique Ponce era l'encarregada de posar en marxa la línia de negoci. Però després de refugiar-se als braços d'Ana Soria, el projecte ha quedat una mica aparcat, encara que se segueix comercialitzant.

Aquesta societat dona feina a gairebé 25 persones, encara que va perdre més de 120.000 euros van aconseguir reduir el dèficit en gairebé 85.000. Tot i que presenta unes millors perspectives de futur, l'informe de comptes alerta de la viabilitat de la companyia. D'acord amb la Llei de Societat, s'hauria de dissoldre llevat que el capital augmenti o es redueixi en la mesura suficient.

El torero, després de tres dècades a les places, ha posat en marxa diversos negocis, però no tots li han sortit bé i Ana Soria n'és conscient. L'únic que el pot salvar són les seves operacions immobiliàries, d'on ingressa cada mes una quantitat important de diners. Disposa de locals comercials i naus a Fuengirola, Torremolinos o Úbeda, que lloga a altres empresaris.

El torero Enrique Ponce passejant amb la seva xicota Ana Soria i amb mascaretes
Ana Soria i Enrique Ponce segueixen sent una parella molt unida. | GTRES 

Enrique Ponce intenta salvar la seva relació i l'economia

Enrique Ponce ha fet una important inversió immobiliària. La gestió dels lloguers esmentats va a càrrec de diferents societats com CPM Building, que es dedica a la compra, venda i explotació d'immobles. Amb Ana Soria és possible que sigui el que més satisfaccions li aporti.

Aquesta companyia, amb un actiu de 4 milions d'euros, però, va tancar el curs 2020 amb pèrdues de 82.000 euros. CPM Building és matriu d'una altra societat com Sucesores de Benito Zoido. Està enfocada a la producció agrícola i a l'explotació d'immobles.

Va finalitzar l'any amb 33.000 euros de beneficis, però pot resultar poc si tenim en compte que disposa d'un actiu de 10 milions. Des de la distància, el mestre no descuida la faceta empresarial.

En aquests moments, Enrique Ponce resideix a Almeria amb Ana Soria, on intenta portar una vida tant senzilla com sigui possible. Allunyada de luxes i de grans malbarataments.