Primer pla d'Enrique Ponce amb el rostre seriós

Enrique Ponce es mobilitza després que es confirmin els greus problemes de salut

Enrique Ponce, molt pendent dels últims esdeveniments de la seva família

Enrique Ponce continua acaparant titulars. A més de per la seva relació amb Ana Soria, Ponce és notícia per tot el relatiu a la seva suposada tornada al món dels bous.

De moment, Ponce no ha donat més detalls de quan es produirà aquesta tornada ni per quines places passarà. Ell i Ana Soria segueixen amb la voluntat de mantenir un perfil baix i seguir la seva vida amb discreció i allunyada dels focus.

És un dels acords essencials que va pactar amb la seva exdona, Paloma Cuevas. Tot i la tensió que es va viure en els primers mesos posteriors a la separació entre ells, el temps pot amb tot. La situació s'ha calmat perquè tenen dues filles en comú i Ponce ajudarà a Paloma sempre que ho necessiti.

▶️ La drástica decisión de Enrique Ponce que no gustará a su exmujer Paloma Cuevas

El problema de salut que ha mobilitzat Enrique Ponce

Enrique Ponce està aquests dies molt pendent del telèfon i de la seva exdona. El motiu és de salut i és que Victoriano Valencia, pare de Paloma i exsogre de Ponce, no passa pel seu millor moment.

Ha hagut de ser ingressat en un hospital madrileny durant diversos dies, fet que ha posat en alerta tota la família. En poques setmanes farà 89 anys i qualsevol contratemps de salut pot complicar-se.

Ara mateix ja s'està recuperant a casa. Ponce, que guarda molt d'afecte a la família de la seva exdona, ha estat molt pendent de l'evolució de Victoriano. Per la seva banda, Paloma ha hagut de posposar una cita importantíssima a la seva agenda laboral.

Enrique Ponce i Victoriano Valencia
Enrique Ponce sempre ha estat molt unit al seu sogre Victoriano | GTRES

La mare de les filles d'Enrique Ponce tenia prevista la seva presència a la desfilada de Rosa Clará a Barcelona. Estava confirmat el suport de Cuevas a la col·lecció de núvia de Clará a la Bridal Fashion Week 2022, un dels esdeveniments més importants de l'any al calendari de la moda.

Cuevas i Clará fa un temps que treballen juntes i la model volia tenir un gest de suport amb la seva cap. Tot i això, segons confirma Informalia, Paloma hauria preferit quedar-se a casa a cura del seu pare. Fins que no ho vegi perfectament recuperat, no vol reprendre la seva agenda habitual, tenint en compte que fa poc que ha tornat de l'hospital.

Ponce, enfadat pel que està passant a la seva vida

Enrique Ponce és conscient que es va equivocar de ple a l'inici de la relació amb Ana Soria. Durant uns mesos, es van comportar com dos adolescents enamorats. Fotos, vídeos, festes, xarxes socials i una sobreexposició mediàtica que encara avui els passa factura.

La seva ara exdona, Paloma Cuevas, es va molestar força per l'actitud de Ponce i ho va plasmar en els acords de divorci. Algunes fonts apunten que es va tractar el tema i es va pactar discreció.

Enrique Ponce i Paloma Cuevas en un esdeveniment públic
Enrique Ponce i Paloma Cuevas, units davant dels cops familiars | GTRES

Des d'aleshores, Enrique i Ana van tancar les seves xarxes socials i van blindar la seva relació fins al punt que molts la donaven per acabada. Ara, Ponce ha sortit visiblement molest per la pressió mediàtica que hi continua havent.

Continuen junts, volen viure tranquil·lament i allunyats dels mitjans i estan buscant noves maneres de generar ingressos i viure acomodadament.

En paral·lel, Ponce ha recuperat la relació amb la seva exdona, conscient que segueix formant una família amb Paloma i les seves dues filles, Bianca i Paloma. Així doncs, és freqüent veure'ls junts i ben avinguts en esdeveniments familiars de pes.

De la mateixa manera, Ponce està molt pendent de la que ha estat la seva família durant més de 25 anys. Victoriano Valencia ha estat molt més que el seu sogre, també ha estat el seu padrí en el toreig, l'home que ha convertit Enrique en la llegenda del toro que encara avui és.