Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce es nega a entrar a casa perquè sap que la seva xicota no tornarà a estar

Enrique Ponce ha pres una decisió molt dura

Enrique Ponce ja està fart d'aquesta situació, per això ha decidit tallar de soca-rel. El torero ha pres la determinació de no tornar a entrar a l'habitatge familiar després de rebre les queixes de la seva parella, Ana Soria.

Abans de fer-se públic el seu idil·li, el torero tenia una aparent vida de somni al costat de la socialité, Paloma Cuevas. Durant tots aquests anys, van ser considerats una de les parelles més sòlides del panorama social del país.

Tot i que, amb el final del confinament, les coses van canviar completament. I és que, després d'acabar-se l'estat d'alarma per coronavirus, Enrique Ponce va decidir fer les maletes per començar una nova vida amb la seva nova parella.

Ana Soria i Enrique Ponce a la platja
Enrique Ponce està disposat a qualsevol cosa per Ana Soria. | Europa Press
 

Ara, Enrique Ponce ha pres una seriosa decisió amb la finca La Cetrina. I és que, després d'una llarga reflexió, ha optat per posar a la venda aquest immoble.

Enrique Ponce només vol que la seva parella sigui feliç

Enrique Ponce entén perfectament que la seva parella no vulgui viure a La Cetrina, la finca on, durant tots aquests anys, el torero va viure amb la seva exdona, Paloma Cuevas.

Per això, quan es va fer oficial la relació, el torero va decidir fer les maletes i es va traslladar a Madrid, on actualment resideix.

Després del seu mediàtic divorci, Enrique Ponce va pensar que ja no tenia cap sentit mantenir aquesta propietat, situada a Navas de San Juan (Jaén), i molt més després de comprovar que Ana Soria no compta amb el pla d'anar a viure al camp.

Amb 22 anys, l'estudiant de Dret té clar que, per molt d'amor que senti cap a la seva parella, no està disposada a canviar el seu estil de vida.

Fotomuntatge d'Ana Soria i Enrique Ponce
Enrique Ponce ha pres una decisió molt important. | CatalunyaDiari
 

Un dels motius que van portar la parella d'Enrique Ponce a prendre aquesta decisió va ser l'ambient que es respira en aquella casa. I és que tot en aquell lloc té el segell i la signatura de la socialité, una cosa que no agradaria gens a la model.

Es tracta d'un mas de més de nou-centes hectàrees que compta amb un camp d'oliveres, bestiar, piscina, capella, pavellons, una plaça de bous i la rèplica exacta de la porta de la plaça de la Maestranza de Sevilla.

Ara, Enrique Ponce ha decidit posar aquesta finca espectacular a la venda. Com que és una propietat que va adquirir abans de començar la seva relació amb Paloma, mai s'ha qüestionat la seva propietat.

Avui dia, no se sap el preu pel qual es ven aquest habitatge, però podria estar al voltant dels tres o quatre milions d'euros.

Mentre apareix un comprador per a aquesta luxosa mansió, Enrique Ponce ha decidit llogar-la per a casaments, banquets i esdeveniments per la quantitat de 5.000 euros al dia.

I, encara que fa uns dies, el representant de Luis Miguel li va confirmar al diari La Razón que estava interessat a la finca, aquesta informació sembla no ser del tot certa.

Enrique Ponce enfureix amb la nova relació de Paloma Cuevas

Tot i que està vivint un autèntic conte de fades amb Ana Soria, Enrique Ponce no ha pogut evitar enfadar-se en sortir a la llum la nova relació de la seva exdona.

Fa uns dies, es va revelar una de les grans bombes de l'estiu: Paloma Cuevas i el cantant Luis Miguel havien estat enxampats mentre sopaven a un restaurant de Madrid.

Primer pla d'Enrique Ponce amb el rostre seriós
Enrique Ponce està enfadat. | GTRES
 

Segons una font propera a  Enrique Ponce, «no està enfadat, sinó que està furiós». «Tot i que ell va sortir a dir que no té cap relació amb Luis Miguel des de fa dos anys, quan es va divorciar de Paloma, la veritat és que la situació no li agrada gens».

«Malgrat que va ser Enrique qui li va fallar a Paloma i li va ser infidel amb Ana Soria, el seu ego no li deixa, el seu masclisme tampoc i li sembla una baixesa el que està fent Luis Miguel. Se sent ofès».

Tal com ha relatat aquesta persona propera a Enrique Ponce, tant a ell com a la família de Cuevas «els sembla molt estrany que, de sobte, estigui sortint amb Paloma de forma romàntica. Tot i que ella és maquíssima i amb molta classe, no compleix amb el prototip de les dones amb qui ell ha sortit».