Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de bitllets al fons, Ana Soria somrient amb el cap tort i Enrique Ponce somrient en vestit blau

Enrique Ponce té un problema econòmic que Ana Soria no hauria esperat mai

Ana Soria està totalment impactada després de conèixer el copiós deute que té la seva parella, Enrique Ponce

Enrique Ponce, un dels toreros més coneguts i respectats d'Espanya, es troba al centre d'una tempesta mediàtica. Recentment, ha sortit a la llum que estaria travessant un complicat moment econòmic. El torero valencià, que sempre ha estat admirat pel seu èxit a les arenes i la seva vida personal aparentment estable, es veu ara embolicat en una situació complicada.

Aquesta notícia ha sorprès tant la família com els amics. Tot i que, particularment, ha desconcertat la seva parella, Ana Soria. La noia no tenia ni idea de la magnitud dels problemes financers a què s'enfronta el seu xicot.

Primer pla d'Enrique Ponce amb la cara molt seriosa mirant a càmera
Enrique Ponce sorprèn amb un deute milionari | GTRES

El complicat revés econòmic pel qual passa Enrique Ponce

Fa uns dies, la Hisenda Pública va treure a la llum un llistat de noms que considerava morosos. Un total de 6.064 contribuents devien més de 600.000 euros. Entre ells figuren els noms de Paz Vega, Luis Medina o Makoke.

Tot i això, el nom que s'estrenava en aquesta llista era el d'Enrique Ponce. En conèixer-se la notícia, s'ha generat un gran enrenou al món de l'espectacle i entre els seus seguidors.

El torero valencià, que sempre ha estat admirat pel seu èxit a les arenes i la seva vida personal aparentment estable, es veu ara embolicat en una situació complicada.

El deute de 620.000 euros amb l'Agència Tributària ha posat en evidència una faceta desconeguda de la vida financera. Sens dubte, és una cosa que ni tan sols els seus més propers s'haurien imaginat.

La inclusió d'Enrique Ponce a la llista de morosos ha deixat a molts perplexos. Segons la Hisenda Pública, per ser considerat morós, ha de tenir un deute superior a 600.000 euros, que no hagi estat pagat dins el termini establert.

Primer pla d'Enrique Ponce posant davant la càmera amb la cara seriosa
Enrique Ponce deu 620.000 euros a la Hisenda Pública | GTRES

El deute de Ponce puja a 620.000 euros, complint justament amb el llindar requerit per figurar en aquesta llista.

Aquest deute es relaciona amb la societat Sucessors de Benito Zoido. Aquesta es dedica a la compra, venda i explotació de béns immobles rústics. A més, forma part del conglomerat empresarial CPM Building, propietat d'Enrique Ponce.

La situació econòmica d'Enrique Ponce no només afecta la seva vida personal, sinó també la seva carrera professional. Amb una trajectòria irreprotxable i un reconeixement internacional, el torero ha de manejar ara l'impacte d'aquesta notícia a la seva imatge pública.

La inclusió a la llista de morosos pot tenir repercussions en els seus contractes i en la seva reputació, cosa que Ponce haurà de gestionar amb compte.

Enrique Ponce ara haurà de demostrar la mateixa fortalesa per enfrontar aquesta crisi financera. La transparència i la gestió adequada d'aquesta situació seran clau per mantenir el prestigi i continuar amb la carrera.

Ana Soria desconeixia els problemes econòmics d'Enrique Ponce

Ana Soria, parella d'Enrique Ponce des de fa més de tres anys, s'ha vist sorpresa per aquesta revelació. Ella sempre ha estat al marge dels assumptes financers de la parella i no esperava enfrontar-se a una situació d'aquesta magnitud.

Ana sempre ha donat suport a la seva parella a la seva carrera i a la seva vida personal. Ara, però, s'enfronta ara a una nova realitat que pot posar a prova la seva relació.

Muntatge d'Enrique Ponce somrient en vestit rosa i Ana Soria somrient
Ana Soria, impactada pels problemes econòmics d'Enrique Ponce | catalunyadiari.com, Europa Press, GTRES

Ana Soria encara no ha fet declaracions públiques sobre això. Tot i això, es comenta que està intentant assimilar la notícia i entendre l'abast dels problemes financers de Ponce.

La parella, que ha mostrat una relació sòlida i estable, ara haurà de bregar amb aquest obstacle inesperat.