YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Nou i gran disgust per Adara: el seu germà Aitor, a l'hospital

Encara es desconeixen els motius pels quals ha hagut d'ingressar

Aitor i Adara Molinero al plató de 'Dissabte Deluxe'
Adara està preocupada pel seu germà Aitor | Telecinco

La guanyadora de 'GH VIP 7', Adara Molinero, es troba vivint un moment vital ple d'alts i baixos. I és que, encara que sembla estar feliç al costat de Rodri, la seva família està tenint diversos ensurts. Així, fa poc la seva mare, Elena Rodríguez, patia un accident de cotxe, de què afortunadament sortia il·lesa. I ara sembla que és el seu germà, Aitor, el que presenta un problema de salut.

En concret, ha estat ell el qual, a través del seu compte a Instagram, ha publicat una imatge que deixa clar que ha tingut un contratemps. Exactament, ha utilitzat les stories del seu perfil per mostrar un vídeo de si mateix al passadís d'un hospital. En concret, ensenya que està sent traslladat en una cadira de rodes i que té un dels dos peus embenat.

Imatge d'Aitor a l'hospital
Aquesta és la imatge que ha compartit Aitor Molinero | Instagram

Cap notícia sobre el seu estat de salut ni 

De moment, ni ell ni ningú de la seva família ha donat cap declaració al respecte. D'aquí que estiguin circulant tota mena de rumors. Així, d'una banda, hi ha els que diuen que ha pogut patir un accident a la carretera. No obstant això, de l'altra, es troben els qui creuen que ha estat víctima d'un contratemps mentre practicava esport.

Sigui com sigui, per ara són tot rumors. S'està a l'espera que Aitor, o que fins i tot Adara, expliquin els fets. Una cosa que podrien fer en xarxes socials o bé en algun plató de televisió.

Tot i això, segur que la jove, que ha aconseguit recuperar la relació que mantenia amb el seu germà després d'anys sense parlar-se, està preocupada. Com és lògic, s'haurà interessat per l'estat d'ell i s'haurà convertit en un suport important en aquest tràngol. Un suport que també Aitor haurà trobat en la seva mare i en la seva parella, a la qual declara el seu amor contínuament a Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de @ aitormolineroo el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de @ aitormolineroo el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi dulce niño

Una publicación compartida de Elena Rodriguez (@elenarodriguezpa) el


Comentaris

envia el comentari