Imagen del rostro de Irene Rosales

Un altre ensurt per a Irene Rosales: Dona positiu per coronavirus

La dona de Kiko Rivera ho ha revelat a 'Viva la vida'

Irene Rosales ha rebut un nou ensurt després de les últimes revelacions de Kiko Rivera. La col·laboradora porta unes setmanes en el focus mediàtic i preocupada pel mal moment que està vivint el seu marit, que ha confessat diverses infidelitats, dependència a les drogues i problemes econòmics. «Segueixo tenint dependència de les drogues. Hi ha nits que no puc dormir i fins i tot ploro. He preferit deixar de treballar en la nit per no caure en les temptacions, em costa moltíssim», ha afirmat Kiko Rivera al plató de Telecinco. Després de les declaracions del seu marit a 'Sábado Deluxe', ara la col·laboradora té una nova raó per estar espantada.

Irene Rosales revela que té coronavirus

Resulta que la col·laboradora de 'Viva la vida' ha confessat que té coronavirus. Irene Rosales va fer-se un test rutinari i va donar positiu tot i no patir cap símptoma. La dona de Kiko Rivera ha explicat la notícia via telefònica, quan ha connectat en directe amb el programa de Telecinco dirigit per Emma García, per expressar la seva opinió sobre les últimes paraules d'Isabel Pantoja al seu fill. La tertuliana ha carregat contra les veus que asseguren que la vocalista andalusa li ha tancat l'aixeta dels diners a Kiko Rivera i ha desmentit que els hagi donat diners.

Irene Rosales està en aïllament però en perfecte estat de salut

Després d'oferir la seva contundent opinió sobre la relació del seu marit amb Isabel Pantoja, Irene Rosales ha revelat a la presentadora del programa el motiu pel qual no ha assistit a el programa. La cunyada de Chabelita ha assegurat que està en quarantena a casa després de donar positiu per coronavirus, però ha volgut tranquil·litzar els seus seguidors afirmant que es troba perfectament.

Irene Rosales ha assegurat que és asimptomàtica, ja que no ha presentat cap símptoma relacionat amb el coronavirus. No obstant això, sí que ha assenyalat que té algun símptoma de refredat. Potser a la tertuliana li aniran bé aquestes dues setmanes de quarantena per abandonar el focus mediàtic i centrar-se en la seva salut i la cura de la seva família.