Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista

L'entorn de Mila Ximénez: «Ens sorprèn la seva imatge i lentitud a l'hora de parlar»

Mila Ximénez fa saltar totes les alarmes després del seu ingrés a l'hospital. El seu estat de salut és cada vegada més preocupant

Mila Ximénez s'ha convertit en un exemple de fortalesa. La col·laboradora va desaparèixer dels mitjans de comunicació durant un temps per centrar-se en la seva recuperació. No obstant això, quan va tornar a 'Sálvame', va revelar que la lluita contra el càncer s'estava complicant. 

«Els setanta és una edat molt elegant per morir», va declarar. El seu discurs va fer saltar totes les alarmes, i molts periodistes van assegurar que la tertuliana s'estava rendint. De fet, Mila va confirmar que tenia pendent una reunió amb el seu metge i, segons el tractament que li receptés, decidiria si seguir endavant o llençar la tovallola.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«L'oncòleg m'ha dit que no em moriré de càncer», va comentar amb certa esperança. Així doncs, fent cas a l'oncòleg i pensant en la seva filla Alba, va decidir seguir endavant amb el tractament i lluitar fins al final. Ara bé, Mila ha tornat a rendir-se i els rumors sobre el seu complicat estat de salut no paren de créixer. 

La col·laboradora va haver d'ingressar a l'Hospital La Luz després d'una recaiguda, i un equip de periodistes va poder parlar amb el seu entorn més proper. De fet, el diari 'Jaleos' va assegurar que una persona molt propera a Mila està orgullosa perquè el dia que va fer pública la seva malaltia, «va deixar un llegat».

Tant la seva filla, Alba Santana, com els seus germans, Manolo i Concha, li han fet costat sempre que han pogut. Tot i això, cap d'ells ha volgut fer declaracions i han demanat respecte.

El veritable motiu pel qual Mila segueix lluitant

«Ella té tota la informació mèdica, i sap el que hi ha», comenta un íntim amic de Mila a 'Jaleos'. Ningú s'atreveix a donar més dades, encara que tot fa pensar que la col·laboradora està vivint un moment molt complicat.

Mila ha decidit retirar-se temporalment dels mitjans de comunicació. «Quan pugui venir a treballar vindré, i si no, em quedaré a casa», va comentar als reporters d'Europapress a la sortida de Telecinco. Per aquest motiu, la seva desaparició ha generat un important enrenou.

El públic és conscient que el seu estat de salut ha empitjorat, i molta gent està interessada a saber com evoluciona amb la seva malaltia. Així doncs, un equip de periodistes ha pogut parlar amb una persona molt propera a Mila, que ha fet saltar totes les alarmes amb les seves declaracions.

«Ens sorprèn la seva imatge i lentitud a l'hora de parlar», ha manifestat la font, que prefereix romandre en l'anonimat. És conscient que les seves paraules podrien fer saltar totes les alarmes i deixar malament a Mila, i per aquest motiu ha assegurat que «ella no s'ha amagat en cap moment».

Mila Ximénez ha recuperat la il·lusió gràcies als seus familiars. Ara bé, segons s'ha publicat, la col·laboradora ha trobat en Kiko Hernández un gran suport per a seguir endavant. També té una relació molt estreta amb Belén Esteban i amb Jorge Javier Vázquez, que s'han mostrat molt afectats. 

D'altra banda, la seva filla Alba, que viu a Amsterdam amb la seva família, s'ha instal·lat una temporada a Madrid. Tot i això, Alba ha tornat a Espanya sense els seus fills, Alexander i Victoria, i és molt possible que Mila els trobi a faltar, ja que en una entrevista va declarar que el seu gran somni era retirar-se de la televisió i comprar-se una casa a prop dels seus nets. Així doncs, Mila està disposada a vèncer el càncer i poder viure amb els seus nets.