IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Entreguen per error l'Oscar a la millor pel·lícula a 'La La Land' en comptes de 'Moonlight'

Van llegir la targeta equivocada a l'hora d'entregar el premi

La 89a edició dels Oscars estava destinada a passar a la història com la de la gran victòria la pel·lícula 'La La Land', coneguda a Catalunya com 'La ciutat dels estels', i com la dels discursos i reivindicacions contra Donald Trump. La mala sort, però, farà que sigui recordada a la història com la gala del caos i la de l'error més gran de la cerimònia en els gairebé noranta anys de premis de l'Acadèmia de Hollywood.

A l'escenari del Dolby Theatre de Los Angeles van pujar Warren Beatty i Faye Dunaway, protagonistes de la llegendària 'Bonnie and Clyde', per fer lliurament de l'Oscar a la millor pel·lícula. Després de presentar a les nou nominades amb els preceptius clips de cada pel·lícula, Beatty va obrir el sobre. La seva actitud vacil·lant semblava voler posar-li una mica de suspens al gran moment, però no va ser així. En realitat el veterà actor tenia a les seves mans un sobre que no es corresponia amb el premi que anava a lliurar. Li havien donat el sobre amb la premiada a millor actriu, Emma Stone per 'La La Land'.

I després d'uns segons de dubte, Beatty va optar per tirar endavant i proclamar el títol de la pel·lícula que tenia entre mans com a guanyadora del premi. Tot l'equip de 'La La Land' va pujar a l'escenari, i entre abraçades i riures, van començar fins i tot a procedir amb els preceptius discursos d'agraïment. Però mentrestant, la confusió començava a apoderar-se de l'escenari i la cara de circumstàncies del mateix Beatty no augurava res bo. Efectivament, s'havien equivocat de targeta. Beatty i Dunaway van pujar a l'escenari amb la targeta equivocada. Va ser el productor del musical, Jordan Horowitz, qui va fer un pas al capdavant per proclamar, targeta en mà, a la veritable guanyadora.

«No, ho sento però hi ha hagut un error. 'Moonlight', nois, heu guanyat el premi a la millor pel·lícula. No és una broma, han llegit la targeta equivocada. 'Moonlight', millor pel·lícula», va afirmar contundent Horowitz. Després va prendre la paraula Beatty per excusar-se. «Warren quina n'has fet!», li deia el mestre de cerimònies Jimmy Kimmel. «Hola a tots. Vull explicar-vos què ha passat. He obert el sobre i hi posava Emma Stone, 'La La Land', per això he mirat tant cap a vosaltres. No intentava fer-me el graciós», revelava Beatty posant el millor dels seus somriures.


Comentaris

envia el comentari