Entren en funcionament dos nous radars de tram a la C-31 a Vilanova i la Geltrú

Es posaran en marxa a partir de demà dijous, coincidint amb l'inici de la segona fase de la Setmana Santa

Imatge d'arxiu d'un dels radars de tram situats a la variant de Girona
Imatge d'arxiu d'un dels radars de tram situats a la variant de Girona.  | CatalunyaDiari.cat

El Servei Català de Trànsit posarà en marxa a partir de demà dijous, 29 de març, dos nous radars de tram a la C-31 a Vilanova i la Geltrú, al Garraf, coincidint amb l'inici de la segona fase de la Setmana Santa.

Segons han informat des de Trànsit, hi haurà un en cada sentit de la marxa i controlaran la velocitat al llarg de 6,6 quilòmetres, on el límit màxim de velocitat permès en aquesta via és de 90 quilòmetres per hora.

Així doncs, i amb la posada en funcionament dels nous dispositius, ja són 128,5 els quilòmetres de la xarxa viària catalana controlats per aquest sistema de velocitat mitjana, amb un total de 27 radars d'aquesta tipologia a tot el territori català.

Precaució davant l'inici de la segons fase de Setmana Santa 

D'altra banda, el Trànsit també fet una crida a la prudència i a la responsabilitat de tots els conductors i conductores davant l'inici de la segona fase de Setmana Santa —que arranca aquest dijous 29 de març— i què suposa un gran nombre de desplaçaments entre demà a les 15.00 hores, fins al pròxim dilluns de Pasqua, 2 d'abril, a les 24.00 hores.

Així doncs, cal recordar que aquesta operació sortida d'aquesta segona fase serà entre les 15.00 hores d'aquest dijous, 29 de març, i les 15.00 hores de divendres, 30 de març, quan es preveu que es mobilitzin un total de 400.000 vehicles des de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Tanmateix, cal tenir en compte l'operació retorn, la qual tindrà lloc des de les 12.00 hores del diumenge, 1 d'abril, fins a les 24 hores del Dilluns de Pasqua, dia 2 d'abril, on es preveu que uns 625.000 vehicles retornaran cap a Barcelona i la seva àrea metropolitana. 


Comentaris

envia el comentari