Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja

L'enxampada d'ahir a Barcelona que destapa el final de 'La Isla de las Tentaciones'

Una publicació a Twitter ha descobert què va passar amb dos concursants

Entre les tendències de Twitter està des de fa hores 'La Isla de las Tentaciones', pel fet que el programa d'ahir a la nit va estar ple d'interessants moments. Una mostra d'això és que Lola va sentir-se rebutjada per tots els seus companys i que va haver d'enfrontar-se al seu xicot (Diego) en una foguera de confrontació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, l'espai de Telecinco és protagonista en xarxes socials per un altre motiu, concretament, perquè s'han publicat unes imatges que deixen palès el final d'alguns concursants de l'espai. Tot indica que l'enxampada ve a deixar clar que Marina, que participa amb la seva parella (Jesús), trencarà amb aquest i iniciarà una relació amb Isaac Torres, la qual continua avui dia.

Els primers indicis del 'feeling'

Des que comencés la tercera edició d'aquest programa, va quedar palès que existia un notable 'feeling' entre Marina i Isaac. I tant és així que no deixaven de flirtejar, d'intercanviar-se carícies, de dormir junts sense anar més enllà, de confidències... Situacions que, això sí, van acabar desembocant en un apassionat petó dins de la piscina. Un petó que va ofendre moltíssim Jesús, però, tot i això, ell havia fet ja el mateix amb una altra temptadora, Stefany.

Les filtracions

Aquests citats detalls van permetre que el públic pensés que la relació entre la sevillana i el solter aniria a més, però aquesta creença es va confirmar al cap de pocs dies de començar a emetre's el 'reality' pel fet que es va filtrar un vídeo en xarxes socials d'alt contingut sexual protagonitzat per ambdós.

En concret, en aquest apareixien nus al llit i es veia a ell practicar-li sexe oral a la jove. Tanmateix, aquí no ha quedat tot, ja que, precisament aquesta setmana, es publicava un altre vídeo en què es venia a indicar que Isaac i Marina seguien junts. Així, en ell sembla que es percebia als dos joves al carrer abraçats.

L'enxampada d'ahir a Isaac i Marina

Si tots els documents exposats no eren suficients per deixar constància que la sevillana i el barceloní són parella, ara ha sorgit un arxiu més que ho acredita. Tot ha començat a les xarxes socials, concretament a Twitter, quan una usuària ha compartit una fotografia d'ahir. En aquesta s'hi veu a Isaac i a Marina, tots dos amb la seva pertinent mascareta, passejant per la ciutat comtal. Una imatge que s'ha acompanyat del següent missatge: «Foto inèdita de Llop i Marina per Barcelona».

És més, al costat d'aquesta instantània s'ha compartit una altra de les 'stories' del jove en el seu compte d'Instagram, on es veu un plat de menjar i al davant de la mateixa es mostra el tors d'una dona que l'acompanya. I, precisament, la samarreta d'aquesta és igual a la de Marina mentre passegen.

D'aquesta manera, queda palès que els nois van decidir donar-li una oportunitat a la seva història d'amor. Així, tot i que en els últims lliuraments del programa s'ha vist que Isaac s'aproxima a Lucía, sembla clar que el seu acostament anirà a més amb la sevillana.

Les reaccions

L'enxampada dels joves a la ciutat comtal per una usuària de Twitter, no ha passat desapercebuda per als fans del 'reality' de Telecinco, i és que, mostra d'això, és que l'esmentada publicació ja ha generat comentaris en xarxes socials.

Així, per exemple, hi ha qui ha preguntat si aquesta enxampada és realment certa, a la qual la noia que ha compartit les imatges ha respost  de manera molt clara i contundent: «Poques coses més reals». Així tot, sigui com sigui, caldrà anar veient el programa per veure com i de quina manera arriben al punt de donar-se una oportunitat i marxar junts de 'La Isla de las Tentaciones'.