Marc Márquez va celebrar el seu aniversari amb Lucía Rivera

La revista 'HOLA!' ha publicat aquest dimecres, 20 de febrer, una fotografia que corrobora la relació entre el pilot de MotoGP i la model, filla de Cayetano Rivera

Lucía Rivera i Marc Márquez van estar junts mentre celebraven l'aniversari del pilot
Lucía Rivera i Marc Márquez van estar junts mentre celebraven l'aniversari del pilot | HOLA.COM

Enxampats per segona vegada.La setmana passada la revista 'HOLA!' ja va publicar l'exclusiva: la nova parella de moda passejant junts pels carrers de Barcelona. Aquesta vegada les fotografies que publica la mateixa revista són encara més afectuoses i confirmen la relació amorosa del pilot de MotoGP Marc Márquez i la model Lucía Rivera, filla del torero Cayetano Rivera i l'actriu Blanca Romero.

Márquez va celebrar el seu aniversari amb Lucía Rivera a Cervera

Segons informa la revista, la fotografia va ser presa a Cervera, on el campió de MotoGP va celebrar el seu aniversari, acompanyat de la seva família i de molts amics. Lucía Rivera, model i suposada parella de Márquez, formava part de la llista de convidats i va mostrar-li el seu amor públicament durant la celebració. Márquez va fer 26 anys el diumenge passat, 17 de febrer.

Després de la festa d'aniversari que ell mateix va explicar a les seves xarxes socials, Márquez va aprofitar per estar amb la seva família i amics a la seva ciutat natal, Cervera. Entre altres coses, segons la revista 'HOLA!', el català va aprofitar per sortir a córrer amb el seu germà, el també pilot Álex Márquez, i per gaudir dels seus amics més propers abans de tornar a pujar dalt de la moto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks to everybody for all your birthday wishes and for your support! One year more, 26!

Una publicación compartida de Marc Márquez (@marcmarquez93) el

Lucía Rivera segueix els passos familiars com a model i ja és una icona de la moda pels milers de seguidors que té a la xarxa social Instagram, una xifra que supera ja la de la seva mare a la mateixa xarxa social. Rivera viu a cavall entre París i Madrid, i viatja amb molta freqüència a Barcelona, on es pot trobar amb Márquez, a qui li espera un any ple d'emocions, ja que compartirà box a Honda amb un dels seus màxims rivals: Jorge Lorenzo.


Comentaris

envia el comentari