Primer pla d'Ernest de Hannover amb camisa blanca i ulleres de sol

Enxampats per Madrid: l'estranya parella sorgida l'estiu a Eivissa

Ernest de Hannover dona una nova oportunitat a l'amor de la mà de Claudia Stilianopopulos, filla de Pitita Ridruejo

Semblava impossible que Ernest de Hannover tornés a acaparar l'atenció mediàtica després dels successos esdevinguts en els últims mesos. Però, ho ha aconseguit. I és que l'exmarit de Carolina de Mònaco ha acaparat la portada de la revista 'Hola!' aquest mateix dimecres amb un nou amor.

La seva nova il·lusió és ni més ni menys que Claudia Stilianopopulos Ridruejo, filla de la cèlebre escriptora Pitita Ridruejo. La parella ha estat caçada a finals d'aquest mateix mes de setembre al costat de l'hotel Wellington de Madrid, mentre l'ex de la princesa monegasca passejava a la nit amb la seva nova acompanyant, tot i que no sabem cap a on es dirigien.

Les fotografies van arribar fins a la redacció del diari '20 minutos', i els testimonis, per la seva banda, van assegurar que la complicitat entre tots dos era evident. A més a més, mentre feien una pausa al carrer Velázquez, no podien dissimular el bé que ho passaven, ja que van riure i gaudir sense parar.

Però aquesta història d'amor no ha nascut en els últims dies. Després de ser condemnat a 10 mesos en llibertat condicional, Ernest de Hannover va ingressar en una clínica de desintoxicació a Àustria. Un lloc que va abandonar aquest estiu per gaudir d'unes vacances d'estiu a Formentera.

Allà va ser on va conèixer a la filla de Pitita, qui es trobava a la paradisíaca illa gaudint dels seus dies lliures en companyia del seu fill Christian i la seva dona, Alessandra d'Osma. Tots dos porten dos anys a Madrid, fent-se càrrec dels negocis i dels seus dos fills bessons.

Les complicacions d'Ernest de Hannover

Encara que Ernest de Hannover ha optat per viure una vida molt més tranquil·la i en companyia d'un nou amor, alguns assumptes del passat el persegueixen. I és que legalment, segueix casat amb Carolina de Mònaco.

L'any 1999, va contreure matrimoni amb la primogènita de Grace Kelly i Rainier de Mònaco. Un enllaç que va tenir com a fruit la filla de tots dos, Alejandra. Però deu anys després, van decidir posar fi a la seva unió a conseqüència dels escàndols provocats per l'addicció a la beguda d'Ernest.

Però això és tan sols pura aparença, ja que, malgrat estar encara casats, porten molts anys sense fer vida en comú i ni de bon tros acudeixen a esdeveniments públics junts. No obstant això, les seves picabaralles familiars no queden aquí.

Ernest està enfrontat amb el seu primogènit, que no descansarà fins a aconseguir el control de la fortuna del clan Hannover. I és que el seu fill gran va signar un acord en 2019 pel qual lliurava el castell de Marienburg, seu de la Família Reial de la Casa de Hannover, a l'estat alemany. Però el pitjor és que ho va fer per l'absurda quantitat d'un euro.

Una decisió que no va agradar al seu pare, que va començar una guerra familiar que avui dia segueix activa. De fet, reclama al voltant de 5 milions d'euros. D'altra banda, en aquesta disputa també estan capficades la mateixa Carolina de Mònaco i la seva filla Alejandra, defensant els seus interessos.

I és que la premsa alemanya afirma que la germana d'Albert de Mònaco hauria fet un pacte amb els fills d'Ernest, qui es basaria a negar-se al divorci per conservar el patrimoni familiar. Però, tanmateix, aquests frecs familiars poc li han importat a Claudia Stilianopoulos.

També coneguda familiarment com a 'Clo', l'artista i decoradora prefereix guardar els assumptes de la seva vida privada amb la màxima discreció possible. Encara que sabem que va estar casada amb Juan Garaizabal, amb qui va tenir dos fills.

Ara que Ernest sembla estar plenament recuperat dels seus problemes de salut i addiccions, ha decidit donar una nova oportunitat a l'amor. I quina millor manera de fer-ho que de la mà de Claudia.