Enxampen Chabelita dormint en un cotxe amb un desconegut

La filla d'Isabel Pantoja ha estat fotografiada en una situació comprometedora després d'una nit de festa

Chabelita en una imagen de archivo.
Chabelita en una imatge d'arxiu | Europa Press

Chabelita ha estat enxampada en una de les seves nits més boges. La filla d'Isabel Pantoja va sortir amb tres amics a una famosa discoteca de Cadis, on s'hauria trobat amb Alejandro Albalá. A sobre, després d'una llarga festa, va ser fotografiada dormint al cotxe d'un desconegut passades les deu del matí de l'endemà.

Dormint al cotxe d'un desconegut

Des que Chabelita va trencar amb la seva parella, l'exconsurant de 'Supervivientes' Alberto Isla, la vida de la filla d'Isabel Pantoja és un no parar. El periodista Antonio Rossi ha explicat a 'El programa del verano' que la nit del passat dissabte la jove va sortir de festa i no va tornar a casa fins a les 11.45 hores de l'endemà, després de gairebé dotze hores. «Es té constància d'on venia, què va fer aquella nit i sobretot amb qui va estar», reconeixia el periodista.

Pel que sembla, a més de testimonis que podrien confirmar-ho, també existeixen proves gràfiques que mostrarien com Isa Pantoja estava dormint al seient de darrere d'un cotxe amb un noi desconegut. «Estaven dormint l'un sobre de l'altre a la part de darrere d'un cotxe i a la vista de tots perquè els vidres de la part de darrere no estaven tintats», revelava Rossi, que aclaria que «a Chabelita se l'identificava perfectament per la roba que portava».

Una llarga nit de festa

El col·laborador del programa 'El Programa de l'estiu' també va revelar que aquella nit Chabelita va coincidir amb Alejandro Albalá al mateix restaurant al qual va anar a sopar i després a la mateixa discoteca, la famosa Banana de Cadis.

La filla d'Isabel Pantoja va sortir de festa amb tres persones més al voltant de la mitjanit i van estar una estona a la zona VIP del local. No obstant això, després d'una curta estada van agafar un taxi i van tornar a marxar. No sé sap a on van anar, però sí que cap a les 4.30 hores van tornar a la discoteca per seguir amb la festa. 

Va ser després, al voltant de les deu del matí, quan la jove va ser vista dormint al cotxe amb un desconegut. Finalment, va tornar a casa gairebé al migdia i en males condicions. Despentinada, aguantant-se dreta amb dificultats i amb les ulleres de sol posades no aconseguia encertar la clau al pany per poder obrir a porta, davant la mirada dels paparazzis.


Comentaris

envia el comentari