Enxampen Gustavo González al costat de María Lapiedra i les seves filles: «No haurien d'haver sortit. Mark està dolgut»

La revista 'Diez Minutos' ha publicat les imatges en exclusiva

Gustavo González y María Lapiedra
Imatge d'arxiu de Gustavo González i María Lapiedra. | CatalunyaDiari.cat

La història d'amor entre Gustavo González i María Lapiedra no deixa sorprendre'ns des que van anunciar que se separaven de les seves respectives exparelles, ara ja fa uns mesos. Des de llaors, i després de 8 anys ocultant el seu amor, González i Lapiedra ja viuen junts, parlen de la seva relació obertament i, fins i tot, es deixen veure junts en actes o passejant pel carrer. No obstant això, aquest últim fet podria provocar un nou enfrontament entre l'exactriu porno i el seu encara marit Mark Hamilton.

Unes imatges que no agradaran a Hamilton

La revista 'Diez Minutos' ha tret a la llum unes imatges on es pot veure a Gustavo i a María passejant amb les dues filles d'ella i de Mark Hamilton, un fet que no ha agradat gens al pare de les criatures: «Estic segura que aquestes fotos li faran mal a Mark. Jo pensava que no sortiria una cosa així», ha assegurat Lapiedra en unes declaracions al programa 'Cazamariposas'. 

Portada del último número de la revista 'Diez Minutos'

Imatge de la portada de l'últim número de la revista 'Diez Minutos'. | Diez Minutos

 

No obstant això, no només pensa amb què li suposaran aquestes imatges a Mark, sinó també com podrien afectar-la a ella i a la seva relació amb Gustavo:  «També estic dolguda per aquestes fotos perquè penso que haurien d'haver sortit més tard, no ara que tot és tan recent». Tanmateix, cal destacar que en més d'una ocasió es va comentar que el paparazzi no visitaria María i les seves filles a Barcelona, paraula que pel que sembla ja hauria incomplit.

Trobada entre Gustavo i Mark

D'altra banda, María Lapiedra també ha aprofitat aquestes declaracions a 'Cazamariposas', del qual és col·laboradora, per comentar la suposada trobada entre Gustavo i Mark a la ciutat de Conca, a Castella-la Manxa. D'aquest polèmic tema s'han donat diverses versions, algunes d'elles molt contradictòries. 
 

«Tant Gustavo com Mark sabien que coincidirien,  perquè a tots dos els hi vaig dir. Tinc les captures de pantalla de com l'hi explico a Mark fa una setmana, així que no sé a què ve que digui que no ho sabia», ha volgut deixar clar la col·laboradora.


Comentaris

envia el comentari