Chabelita Pantoja i Asraf, enxampats en el seu moment més íntim

La filla d’Isabel Pantoja va ser vista dins d’un cotxe en actitud molt carinyosa amb el seu company de ‘GH VIP’

Isa Pantoja i Asraf fent-se petons al cotxe
Isa Pantoja i Asraf, enxampats fent-se petons al cotxe | CatalunyaDiari.cat

Nou horitzó per a Isa Pantoja. Unes setmanes després del final del concurs de ‘GH VIP’ —i de la ruptura definitiva d’Omar Montes i Isa Pantoja—, sembla que es consolida la relació d’aquesta última amb Asraf Beno. Tot i que ningú s’imaginava que aquesta relació tingués molt recorregut, els dos joves, a jutjar per les imatges, s’ho passen molt bé i no paren de fer coses junts.

Actitud carinyosa dins d’un cotxe

Aquesta bona sintonia entre la filla d’Isabel Pantoja i el 'Mister Univers', ha estat confirmada amb una imatge captada dels dos dins d’un cotxe fent-se petons, publicada per ‘CHANCE’. Sembla que Chabelita passa per un moment agradable en la seva vida sentimental, però no tant els seus ex. Un d’ells, Alberto Isla, ha publicat uns missatges irònics i sense destinatari concret, però tot fa pensar que puguin anar dirigits a ella.

«Jo no he canviat, continuo sent la mateixa persona però per dignitat no truco a qui no em respon, no vaig on no em criden, no escric a qui no em contesta, i m’allunyo d’on no sóc benvingut», és un dels missatges que llença a l’aire Alberto Isla a través de les seves xarxes socials.

Els dos joves comparteixen molts moments junts

Tot i que cap dels dos han confirmat res sobre la seva suposada relació, tots els plans que els dos joves fan junts, sembla suficient per pensar que han iniciat una història d’amor.

Hem sabut que el regal d’aniversari que li va fer Chabelita a Asraf va ser un salt amb paracaigudes, que ella mateixa també es va animar per viure una experiència tan excitant amb el seu xicot. A més, també li ha regalat un viatge a Perú on ella ha de viatjar per motius laborals. Tingui el futur que tingui la seva relació, podem afirmar que Asraf és un noi molt afortunat per tot el que està vivint.

Isa Pantoja Asraf abraçats confirmant la seva relació
Isa Pantoja Asraf abraçats confirmant la seva relació | INSTAGRAM

 

Isa viatja a Perú per motius de feina

Per altra banda, aquest viatge que ha de fer Isa per motius laborals a Perú, li ha anat molt bé per evadir-se de l’escàndol que va suposar l’exclusiva que va donar sobre la seva família en què tractava temes tan delicats com l’addicció a les drogues del seu germà Kiko. La filla d’Isabel Pantoja va sorprendre a tothom quan explicava com va viure la seva mare aquella situació: «Kiko, volia ingressar en un centre i la meva mare no el va deixar. A Kiko li feia vergonya i la meva mare no vol mai que ningú sàpiga res».

 

Relació seriosa o muntatge?

Tot i que se sap que Isa Pantoja va a Perú per qüestions laborals i Asraf  hi anirà posteriorment, són molts els rumors que diuen que els dos joves coincidiran a Perú per vendre una exclusiva de la seva relació. Molta gent creu que es tracta més d’un muntatge de dos joves que es diverteixen fent coses junts que d’una relació seriosa. I és que el mateix Asraf assegura que «no està enamorat però si il·lusionat».


Comentaris

envia el comentari