Juan Carlos en el Congreso de los Diputados

Enxampen de nit a Joan Carles: El seu delicat estat de salut encén les alarmes

El monarca podria haver-se sotmès a una revisió total

Feia més de 4 mesos que no es veia una imatge del rei Joan Carles, qui va decidir allunyar-se de la vida pública després de sortir a la llum els últims escàndols, coincidint també amb el confinament a causa de la pandèmia.

En aquests mesos ha passat absolutament de tot. L'estat d'alarma i el confinament obligatori han coincidit amb l'anunci del rei Felipsobre la renúncia a l'herència i la retirada al seu pare de l'assignació anual. Fa uns dies també es va conèixer una de les pitjors notícies per a Joan Carles, la seva investigació pel Tribunal Suprem.

El feble estat de Joan Carles

Després de tot això, per fi s'ha pogut veure una imatge de l'emèrit aquest mateix dimarts. Joan Carles va acudir ahir a la nit a la clínica La Zarzuela, molt a prop de la residència de la Família Reial. Segons han informat diversos mitjans, la visita es devia a una revisió, una simple revisió.

Joan Carles va acudir de nit per evitar així als fotògrafs. La seva intenció era passar totalment desapercebut. A la imatge es pot apreciar el deteriorament del rei emèrit. El monarca anava recolzant-se a la seva crossa i acompanyat de diverses persones de seguretat que el van acompanyar en el conegut Bentley en el qual se sol moure l'emèrit.

Imatge de Joan Carles acudint a l'hospital. 16 juny 2020
El monarca ha reaparegut amb un deteriorament físic | Catalunya Diari

El seu  aspecte era bastant preocupant, ja que a part de coixejar a causa de les seves operacions al maluc, l'emèrit està bastant més prim que de costum, una cosa que ha encès les alarmes.

Diversos mitjans asseguren que sí que portava la mascareta a l'interior de l'edifici, complint amb totes les mesures de seguretat per minimitzar el risc de contagi per coronavirus, una cosa que, en aquest cas, es fa encara més necessària.

De moment es desconeix el resultat d'aquesta revisió, encara que tot sembla indicar que tot va sortir segons el previst, tot i l'aspecte desgastat del Borbó.  Ara, encara creixen més els rumors sobre el monarca. Potser va decidir fer-se aquesta revisió amb la intenció de viatjar al Carib  tal com s'ha anat rumorejant en els últims temps.

És la  primera vegada  que l'emèrit visita aquesta clínica de nit, i és que en aquests últims 4 mesos en què ha estat tancat a casa, Joan Carles ha  perdut tota mena de credibilitat i afecte per part de gairebé tots els espanyols. Segurament ha intentat que ningú el veiés anant a la clínica, una cosa que probablement li hauria demanat el seu fill, per evitar així qualsevol altre enrenou mediàtic.