El pit de Raquel Bollo, al descobert

Enxampen Raquel Bollo mostrant un pit, sense adonar-se’n, enmig del carrer

Uns 'paparazzis' van fotografiar la col·laboradora de ‘Sálvame’ quan sortia d’un hotel de Madrid

Tot i que Raquel Bollo sempre ha mostrat molt interès pel món de la moda i que és habitual veure-la lluir models molt arriscats que molta gent no s’atreviria a vestir, a vegades els seus vestits li poden jugar una mala passada.

Concretament,  un grup de ‘paparazzis’ va sorprendre la col·laboradora de ‘Sálvame’ durant la seva arribada a la capital d’Espanya, on es va desplaçar per complir amb els seus compromisos professionals amb Telecinco. I és que Raquel Bollo va sortir de l’hotel on s’allotjava amb un espectacular escot que deixava molt poc a la imaginació.

Un descuit captat pels periodistes

En aquell moment, mentre la col·laboradora s’acotxava per agafar una de les maletes que portava,  un dels seus pits es va quedar al descobert a causa de l’espectacular escot  i Raquel no va poder evitar que fos enxampada pels periodistes que estaven fora de l’hotel cobrint la notícia.

El pit de Raquel Bollo, al descobert
El pit de Raquel Bollo, al descobert | TELECINCO

Lluny de preservar la intimitat d’una de les seves col·laboradores, la mateixa productora del programa en el qual treballa va fer públiques les imatges, que l’audiència ja esperava impacientment des que el presentador Jorge Javier Vázquez ho anunciés a l’inici del programa.

Tot i això, Raquell Bollo no es va enfadar i es va prendre els comentaris dels seus companys amb molta naturalitat. No obstant això, aquests últims dies no han estat fàcils per la col·laboradora de ‘Sálvame’, sobretot després que Rafa Mora l’acusés de fer la pilota, perquè segons ell, les Melli li haurien dit que Raquel Bollo havia pagat, els fanals de la piscina de Cantora, a Isabel Pantoja.