Sofía Suescun al plató de 'Gran Hermano'

Enxampen a Sofía Suescun en una situació compromesa

La mare de la col·laboradora ha intentat defensar-la aquesta tarda al plató de 'Sálvame'

La concursant de programes de telerealitat, Sofía Suescun, torna a estar de nou a la palestra per un fet que ha pogut captar una persona anònima i que després ha fet arribar al programa 'Sálvame' de Telecinco. Els fets  situarien a la col·laboradora a l'interior d'una botiga de roba d'una coneguda marca de roba espanyola amb una muntanya de roba arreplegada i que estaria retornant a la caixera de l'establiment.

Si en un primer moment es podia pensar que es tractaria d'una devolució de roba que li haurien regalat per Nadal, aquesta idea es desfà en el moment que es comprova que les peces de roba les hauria fet servir Suescun per aparèixer en diferents programes de televisió.

Retorna roba utilitzada

Els col·laboradors del programa han volgut anar més enllà i han explicat el mètode que fa servir Sofía Suescun per donar sortida a aquestes peces de roba.  La jove aniria a les botigues de roba i escolliria les peces de roba per a les diferents aparicions televisives, després se les posaria sense treure l'etiqueta i finalment, les retornaria  aportant el tiquet de compra.

Per la seva banda, la seva mare ha aparegut avui al programa per a defensar-la i ha dit que la seva filla no estaria tornant roba, sinó que estaria comprant-la. Chelo García-Cortés ha tirat per terra aquesta afirmació, aportant que cap de les peces de roba que apareixen en el vídeo porten el detector antirobatori.

També et pot interessar...