Susanna Griso a 'Espejo Público'

Eric, el desconegut nebot de Susanna Griso que ja comença a triomfar

El grup Arnau Griso ja fa un temps que sona a les vides de la majoria de joves del país que els van fer virals arran del seu single 'És gratis'

Susanna Griso va rebre la setmana passada una bonica sorpresa durant l'emissió del seu programa, 'Espejo Público', a Antena 3.

De fet els seus companys van voler sorprendre-la tapant-li els ulls i convidant-li a deixar-se portar pel ritme d'una música que coneix molt bé: la del seu nebot Eric. Després d'aquesta sorpresa, la presentadora va explicar que es tractava del grup Arnau Griso, integrat per Arnai i Eric, i que més enllà de ser una música especial i molt fresca, tenia un component d'amor especial, ja que es tractava d'un dels seus nebots.

Una fama aconseguida a pas a pas

Des de llavors, han estat moltes les vegades les quals s'ha parlat d'aquesta actuació, ara bé, la trajectòria d'Eric deixa palès que la seva sort a la música no és fruit de la casualitat, sinó de l'esforç i el treball durant anys. El grup Arnau Griso ja fa un temps que sona a les vides de la majoria de joves del país que els van fer virals arran del seu single 'És gratis'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fase 1: NERVIOS

Una publicación compartida por Eric Griso (@ericgrisom) el

Un altre dels trampolins més importants per al grup va ser la seva aparició a 'Operación Triunfo 2018', on van demostrar una vegada més que tenen personalitat i actitud pròpia damunt l'escenari.  A més a més, d'aquesta visita va sorgir una posterior col·laboració amb el llavors concursant Miki Núñez. 

Enamorat d'una influencer

En l'actualitat, la banda de joves de Barcelona segueix intentant buscar-se un lloc en el difícil món de la música actuant per diferents locals del país. Alguns ja els coneixen com els 'Taburete d'esquerres', això no obstant, hauran de seguir lluitant per a mantenir-se com un dels grups emergents del panorama musical català i espanyol. Finalment, cal destacar que Eric Griso  és parella de la influencer Natalia Cabeza, més coneguda com a Trendy Taste, amb la qual, ha viatjat a espectaculars com Tailàndia o Àfrica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let me hold your hand @ericgrisom you’ve got that something #GrandCanyon

Una publicación compartida por Natalia Cabezas (@trendy_taste) el

També et poden interessar...