Rocío Carrasco i Fidel Albiac a l'interior del seu cotxe

Fidel Albiac assenyala el seu error i el de Rocío Carrasco: «Ens ha perjudicat»

El marit de Rocío Carrasco entona el 'mea culpa' durant la seva trucada en directe a Telecinco

Fidel Albiac va entrar de forma sorprenent en l'especial de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', amb una salutació molt espontània, «què et passa, 'gordi'?». D'aquesta manera, el marit de Rocío Carrasco va voler donar-li tot el seu suport a la dona de la seva vida, que aquest dimecres va ser la gran protagonista de la nit amb la seva entrevista més esperada.

Tot i veure un Fidel Albiac una mica desubicat en la videotrucada que va mantenir per Skype, el marit de Rocío Carrasco ha aprofitat un dels pocs moments que ha donat la cara públicament en defensa de la filla de 'la més gran', per confessar tot el que ha patit al costat d'ella durant dues dècades: «el sofriment, no diré que uneix, però ja ho heu vist, però el que jo veig a casa des de fa anys és un patiment molt gran».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Fidel Albiac entra en directe davant la sorpresa de Rocío Carrasco

En una connexió des del saló de la casa madrilenya a Valdelagua, Fidel ha explicat sense embuts per què entrava al programa sense previ avís: «Truco principalment per donar-li el meu suport i el meu afecte, encara que està de més dir-ho. Però em produeix tant dolor veure-la, escoltar-la de nou, justificant-se una altra vegada com tots aquests anys. Ella té la sort, i la desgràcia, de ser-hi, però hi ha milers de dones que no poden donar el seu testimoni».

Fidel va deixar caure que no era la primera vegada que era entrevistat a la televisió, perquè ja ho va fer anteriorment amb l'amiga de la seva dona, María Teresa Campos: «Soc aquí, tot i que no m'agrada sortir als mitjans, però... Què faig?». Després d'aquesta pregunta a si mateix, Rocío va posar sobre la taula els injustos que han estat molts amb la figura del seu marit: «El seu maltractament era per mi, però també per als que estaven amb mi. I Fidel ho ha pagat».

«El silenci ens ha perjudicat»

A més, el marit de Rocío Carrasco ha admès que la seva manera de procedir ha pogut ser negativa a la llarga: «El silenci ha perjudicat, és veritat. Però si un cas està 'sub iudice', les parts han d'estar en silenci per no intoxicar un cas que pot convertir-se en mediàtic. Però el que no entenc és que una víctima, per estar callada, pugui ser acusada així».

Parlant del qual se l'acusa durant aquests anys, Fidel ha lamentat les campanyes que s'han fet en contra seu: «A mi se m'ha assenyalat des del minut zero. Ja es va posar com el que transportava el necesser de Rocío. María Patiño sempre va presumir de guanyar-me una demanda, però la veritat és que es va desestimar. Tinc 15 sentències guanyades, però no em serveixen de res perquè se segueixen donant hòsties fins al carnet d'identitat».

L'esforç de Fidel Albiac per no patir veient la docu-sèrie de la seva dona

Alhora, Fidel i María Patiño han acabat llançant-se indirectes i la tensió es palpava en l'ambient: «Em sorprèn que un reportatge et fes danys psicològics com perquè declarés la teva mare». A més, la periodista gallega li ha preguntat per Rocío Flores i Fidel li ha dit que li contestaria de forma privada, resposta que no ha convençut la presentadora de 'Socialité'.

Fidel ha admès també que intenta veure els episodis de la docu-sèrie de la seva dona encara que li costa molt fer-ho: «Intento veure'ls quan s'emeten, no abans, perquè aquest dolor, vist de seguit, és massa. Moltes vegades m'he aixecat per no seguir veient». Finalment, Rocío li ha acomiadat amb un «t'estimo molt, ara ens veiem», i Fidel li va respondre de forma més freda, visiblement nerviós per l'inhabitual de la situació per l'advocat.