Imatge del concurs de 'Sálvame'

Un error de Jorge Javier Vázquez gairebé fa perdre 4.000 euros a una espectadora

El presentador català es va equivocar i va obrir el premi que no era

Un error del presentador badaloní en el tram final del 'Sálvame banana' d'ahir va fer que gairebé una espectadora perdés una gran part del premi que corresponia pel joc del programa en el qual havia participat.

Tot va succeir en el temps de descompte del programa d'ahir, on el programa va trucar a l'atzar a una espectadora que havia participat en el joc d'endevinar la carabassa guanyadora. Cadascun dels col·laboradors tenien una carabassa i segons l'elecció de l'espectadora el premi era un o altre, que anava dels 1.000 als 2.000 euros, amb opció a doblar el premi.

Va guanyar el premi més alt del concurs

L'espectadora va escollir la de Belén Esteban, però el presentador es va equivocar i va obrir la carbassa que estava just al costat. En aquell moment va notificar a la concursant que  havia guanyat 1.000 euros, mentre que els col·laboradors l'avisaven de què s'hi havia equivocat. En aquell moment, Jorge va agafar la carabassa correcte i va descobrir un premi de 2.000 euros i que a més, contenia el pot del programa, multiplicant el premi fins als 4.000 euros. L'import més alt que es podia aconseguir en la tarda d'ahir.

L'espectadora, visiblement emocionada, va rebre la felicitació de Belén Esteban i va assegurar que invertiria molt bé els diners que acabava de guanyar.

També et pot interessar...