Victoria Federica durante una corrida de toros

L'error de Victòria Frederica en plena desescalada: demanen que actuï la policia

La filla de la infanta Helena segueix ficant-se en embolics

Victòria Fredericaestà començant a ser igual de polèmica que el seu germà Froilà. La vida dels dos germans està sent molt semblant pel que fa als escàndols i en aquest últim, la protagonista és la filla de la infanta Helena.

El confinament de Victòria Frederica va començar sent bastant polèmic, i és que la jove va abandonar Madrid per instal·lar-se a Jaén, al costat del seu nòvio, el DJ Bárcenas. Al principi es va especular que la neboda de Felip va fer aquest moviment a Andalusia un cop decretat l'estat d'alarma saltant-se el confinament, una cosa que estava totalment prohibida.

Pocs dies abans de 'la nova normalitat', la jove ha tornat a la capital per retrobar-se amb la seva mare i amb tots els seus amics. Victòria Frederica va tornar a casa coincidint amb l'inici de la fase 2  de Madrid. En aquesta fase encara existeixen diverses restriccions.

Victòria Frederica passa de la fase 2

La jove, polèmica com sempre, ha volgut celebrar la seva tornada a casa de la pitjor manera possible,  sense mascareta i de festa. La germana de Froilà ha aprofitat el seu retorn passejant, comprant i gaudint de les terrasses, una cosa molt lícita i legal, però que s'ha de fer amb la màxima responsabilitat, fent servir sempre el sentit comú, una cosa que sembla que no ha demostrat tenir Victòria Frederica, ja que ha incomplert les normes de la fase 2.

La neta de l'emèrit ha tornat a situar-se en el  focus mediàtic per acudir a la festa de reobertura de centre comercial  ABC Serrano. Al costat del seu nuvi Jorge Bárcenas i un grup d'amics, la  filla de la infanta Helena  va cantar a viva veu i va dansar lliurement, completament aliena a les normatives. A més de no dur la mascareta, Victòria Frederica va fumar catximba, i no només això, sinó que la va compartir, cosa que suposa un risc màxim de contagi. 

Sembla que la germana de Froilà, com també moltes persones, potser no entén com  ha estat de dura -i segueix sent- la situació esdevinguda pel coronavirus a Espanya, una pandèmia atroç, que ha causat massa morts. Les  xarxes socials han carregat durament contra ella, fins i tot alguns han demanat que la policia actuï, ja que a part de saltar-se el confinament fa uns mesos, ara s'està saltant totes les normes de seguretat i higiene, cosa que pot suposar un risc per a tots.