Es fa una foto però no coneix el misteri que té darrere

Es tracta de la mansió dels Winchester

Imatge de la noia davant la mansió dels Winchester. Foto: Cedida

Fa uns dies, aquesta noia es va fer una foto davant la casa dels Winchester, a California, però no coneixia els misteris que amaga. Es tracta d'una mansió del segle XIX, d'estil victorià i amb un esbojarrat pla de construcció. De fet, com explica Upsocl, no tenia pla de construcció, té portes i escales que no porten enlloc. La gent de la zona creu que el lloc està embruixat i hi viuen esperits.

La seva creadora, Sarah Winchester, esposa de l'amo de Winchester Repeating Arms, l'empresa de rifles, va obtenir una gran fortuna quan ell va morir, tot i que també ho va fer la seva filla. La dona va demanar ajuda a una mèdium de Boston, que li va aconsellar construir una casa per ella i per tots els esperits dels quals havien mort per culpa de les armes fetes pel seu marit. Després de 38 anys va aconseguir acabar la casa, que tenia 40 habitacions, 7 pisos, 476 portes, sis cuines i 2 vestíbuls. Tot i això, només hi havia una banyera i dos miralls.

Moltes escales no porten enlloc, hi ha portes de tot tipus que porten a una paret o al buit, a més se succeeixen sovint fets paranormals. El següent vídeo explica algunes de les coses que s'hi han viscut.


Comentaris

envia el comentari