IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Es filtra un vídeo del 2010 en què Ada Colau denunciava la construcció d'un hotel a Barcelona al que ara ha donat el vistiplau

La gravació mostra com, durant la seva etapa com a activista, l'actual alcaldessa de Barcelona criticava durament el projecte

L'actual alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, sembla que ha oblidat algunes de les seves peticions de l'època en què era activista. En un vídeo difós per #NoHotelDrassanes i publicat per 'Crónica Global', es pot veure una jove Colau queixant-se durament del projecte hoteler de Praktik a Drassanes: «Crec que és el súmmum l'arrogància amb què es fan determinades coses en aquesta ciutat. Perquè ja no és només que es beneficia el sector privat, que se'l considera el primer aliat per dinamitzar la ciutat i no els veïns i les veïnes que es veuen sempre com a molèsties, sinó l'arrogància amb què es fa». Ara, l'alcaldessa ha donat el seu vistiplau al projecte.

Aquesta intervenció de Colau tenia lloc al solar contigu a l'avinguda del Portal de Santa Madrona on ara la cadena hotelera construirà dos allotjaments paral·lels. «Tenim un problema d'habitatge en general, de preus, i per tant, d'accés a l'habitatge a la ciutat. Tenim un problema perquè durant aquests anys de bombolla immobiliària no s'ha construït habitatge social, no és just que en un trosset on s'havien de construir habitatges socials resulta que ara es farà un altre hotel al centre de Barcelona», continuava Colau en el vídeo.

Tot i aquesta indignada intervenció, ara Colau està obligada a donar el sí municipal a la construcció del complex hoteler, ja que els promotors compten amb totes les llicències necessàries. Com a últim intent per evitar que el projecte tirés endavant, el consistori barceloní va demanar a la Generalitat que catalogués la zona com a adjacent a les antigues drassanes, però el Govern va refusar la proposta.


Comentaris

envia el comentari