Es posen a lloguer centenars d'habitatges a preu assequible a tot Catalunya

La Sareb vol «evitar-ne el deteriorament, cobrir despeses i facilitar la seva venda»

Centenars d'habitatges han estat posats a lloguer | IG

La Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb) ha posat a lloguer centenars d'habitatges a Catalunya, amb uns preus que van des dels 170 euros de la casa més barata, als 880 de la més cara. En un comunicat fet públic aquest dilluns, la Sareb ha explicat que les vivendes posades a lloguer s'ubiquen en les quatre províncies catalanes: Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

L'oferta de lloguers pot consultar-se online segons ha indicat la societat, que ha afegit que anirà incorporant gradualment més habitatges a lloguer. «En el marc de la seva estratègia de creació de valor per optimitzar el retorn dels actius rebuts, Sareb ha impulsat el lloguer d'habitatges amb l'objectiu d'evitar el seu deteriorament, cobrir despeses i facilitar la seva venda en el futur per complir el seu mandat desinversor», ha explicat la societat.

A més, la companyia, conscient de l'augment de la demanda en el mercat de lloguer  per part de diferents col·lectius, com el més jove, tracta de contribuir al creixement de la taxa de disponibilitat d'habitatges amb iniciatives com aquesta. El número d'immobles a lloguer de Sareb superava els 4.500 actius en el primer semestre del 2016, enfront els 3.900 de tancament del 2015.


Comentaris

envia el comentari