ÚLTIMA HORA

➡ El TSJC manté provisionalment la convocatòria d'eleccions a Catalunya per al 14-F

Es queden sense paraules quan el seu fill els explica que algú li xiuxiueja a les nits

Els pares del petit no el van creure fins que van trobar l'origen de les veus

Una història horripilant | Cedida

Tot va començar una nit quan un nen de tres anys va avisar als seus pares que sentia veus estranyes a la nit que li parlaven. Encara que això pot espantar qualsevol, els pares del petit van pensar que podria tractar-se d'algun malson o una mentida del petit per poder dormir amb ells. Però la seva manera de pensar va canviar radicalment quan una nit, quan el pare del nen va entrar a l'habitació del seu fill, va escoltar una veu xiuxiuejant unes paraules.

«Vinga, desperta, petit. El teu papi t'està buscant », va escoltar el pare del petit. Mentre el pare cridava a la seva dona, la veu va seguir xiuxiuejant: «Ho veus? Ja vénen ». Els pares no van poder trobar l'origen de la veu, però després es van adonar que procedia del monitor de nadons que es trobava a la tauleta de nit del petit. Tot seguit van veure con la càmera mòbil del monitor els seguia, i es van adonar del que passava.

Un estrany havia hackejat el monitor de l'infant i el controlava des d'algun dispositiu amb Internet. Tot i que no sabien què pretenia aquell estrany quan li parlava al seu fill, van decidir que havien d'alertar a tothom del que podia passar i com enfrontar-se a aquests casos. El millor és ser curós amb les contrasenyes i actualitzar constantment el programari del monitor i el router de casa.


Comentaris

envia el comentari