Es troba a la seva parella amb un altre al llit i es fa una 'selfie' amb els dos

Un jove nord-americà es va sorprendre en arribar a casa i trobar a la seva núvia amb un altre home al llit. La seva reacció meditada va ser fer-se una foto amb ells
La imatge de Duston Holloway mostra a ell al costat de la seva núvia i un altre home al seu llit | FACEBOOK

El jove nord-americà de 23 anys, Duston Holloway, va quedar estupefacte en arribar a casa i trobar-se a la seva parella amb un altre home al llit. La seva primera reacció va ser la de reaccionar de forma violenta i demanar-li explicacions a la seva núvia. No obstant això, Holloway, va meditar la reacció uns segons i va decidir evitar l'escàndol i fer-ho publico a través de les xarxes socials. Va fotografiar a la parella, que dormia i no es va despertar, i després es va fer una 'selfie'.

El jove va acompanyar la fotografia amb un missatge que deia «Quan arribes a casa i trobes a un altre home al llit amb la dona que estimes! Bons homes mereixen bones dones». Després de diversos minuts, la història es va fer viral a Facebook. Des d'aquest moment el jove no para de rebre centenars de missatges de suport de tot arreu del món, admirant la seva forma d'actuar. El nord-americà rep cada dia peticions d'amistat, en les quals ha hagut de publicar un post en el qual es disculpa per no poder acceptar-les totes perquè ha arribat al límit. Duston Holloway va afegir que «el món no és tan dolent com creiem. No hi ha necessitat de pegar a algú quan estan per sota teu. Sent la millor persona sempre és la millor manera. La millor sensació és quan algú aprecia tot de tu».

 

En aquests moments, la foto de la infidelitat ha estat eliminada de Facebook, però encara romanen en aquesta xarxa social les imatges del jove amb la seva exparella. A més, Holloway mostra el seu estat civil de solteria a la xarxa social.