IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Es va equivocar de número en trucar a sa mare, però poc després li va canviar la vida

Un bonic gest de milers de persones per Nadal

Imatge de Jailenee Andrade. | Twitter

L'era digital ha suprimit aquesta bonica acció de marcar els números en trucar a un telèfon, ja que anem directament a un contacte i ens estalviem errors. No obstant això, Jaileene Andrade, una jove de Texas, es va equivocar fa uns dies en trucar a la seva mare i va passar alguna cosa sorprenent.

La mare de Jailenne estrenava número de telèfon i la jove encara no el tenia guardat, però va trucar anotant els dígits de memòria. Quan va sentir la veu a l'altre costat del telèfon no va dubtar a dir «Hola mamà» i començar a parlar amb tota normalitat. En rebre resposta de la dona que va contestar, es va adonar que s'havia equivocat de número i va penjar a l'instant.

Poc després, la jove va rebre un missatge de la persona amb què havia parlat i li deia que «aquesta és la dona que vas pensar que era la teva mamà. Volia que sabessis que la teva trucada equivocada va ser un gran regal de Nadal per a mi, perquè vaig perdre a la meva única filla en l'època nadalenca. Escoltar-te dir Hola mamà em va fer sentir molt bé. Que tinguis un BON NADAL».

Jaileene no va poder contenir les llàgrimes i va publicar el missatge en el seu compte de Twitter. Milers de persones li van contestar i fins i tot van enviar missatges de suport a la dona del telèfon i animant-la molt, ja que aquestes festes poden ser molt doloroses. Un bonic gest de milers de persones per Nadal.


Comentaris

envia el comentari