Es volia treure els punts negres de la cara i gairebé s'arrenca la pell

El vídeo viral mostra com una jove gairebé s'arrenca la pell mentre es treia la màscara facial negra

El món de la cosmètica pot ser realment dolorós. I mai millor dit amb el que li va passar a Cachet Raynor, una jove de 18 anys, que s'ha donat a conèixer per Twitter per penjar un vídeo que ja s'ha fet viral. Se la veu arrencant-se —literalment— una màscara facial per treure's els punts negres de la cara i per a la cura general de la pell.

La jove va voler provar un nou producte cosmètic, una màscara facial negra que serveix per netejar els punts negres de la cara. Es va posar la màscara i va esperar els 60 minuts necessaris, seguint les instruccions del producte. Va voler mostrar als seus seguidors de Twitter els efectes que tenia i va connectar la càmera per gravar el resultat final. Tot semblava que anava bé en un primer moment, en una situació relaxada on se la veia embolicada amb una tovallola i amb els cabells recollits amb una cua de cavall.

Amb el que no comptava Cachet era que li fos tan difícil treure's el producte de la pell. Quan va començar a treure's la màscara es va adonar que tot no era tan fàcil com posava a les instruccions. La màscara li va quedar enganxada a la pell i no podia treure-se-la. Va intentar anar a poc a poc perquè no li fes mal, però a mesura que s'anava arrencant la substància de la seva pell, anava etzibant renecs. Encara que al final va aconseguir treure's tot el producte, els dos minuts que va trigar se li van fer eterns. Certament, per lluir s'ha de patir. 


Comentaris

envia el comentari