Nou escàndol a la Casa Reial: «Es volia casar amb mi»

És part de les darreres declaracions de l'amant de Joan Carles

El rei Felip VI, durant la seva intervenció a la Pasqua Militar celebrada el 6 de gener del 2020 a Madrid
Felip VI veu com l'amant del seu pare torna a fer polèmiques declaracions | ACN

Corinna Larsen, la que va ser l'amant del Joan Carles I, ha realitzat una entrevista a la BBC i allí ha fet declaracions molt suculentes sobre el Rei Emèrit.

El primer que ha manifestat és que l'antic monarca té «centenars de comptes en altres jurisdiccions». Ha afirmat que la quantitat descomunal que va rebre ella de part seva —65 milions d'euros— els va obtenir com a regal per tot el que va significar per a ell. 

«Em vaig quedar molt sorpresa perquè òbviament és un regal enormement generós. Diré, no obstant això, que havíem tingut converses en 2011 sobre el seu desig de gestionar el seu testament en vida. Va començar a parlar sobre la seva mort i el que volia deixar en el seu testament», ha comentat.

Plans de noces

Fins i tot ha declarat en l'entrevista que l'emèrit estava tan enamorat d'ella que el 2009, li va dir al seu pare que volia demanar-li matrimoni. «Em va cridar i em va dir que el Rei havia anat a visitar-lo i li va dir que estava molt enamorat de mi i que pretenia casar-se amb mi», confessava Corinna. 

«També li va dir al meu pare que no podia fer-ho de seguida, que necessitaria un temps. Volia que el meu pare sabés que anava de debò amb mi», ha afegit.

A més, ha explicat que malgrat que a ella també li hagués agradat passar per l'altar amb Joan Carles perquè «estava molt enamorada», que mai va arribar a fer-ho perquè «podria desestabilitzar la monarquia». «Per això mai vaig arribar a perseguir la idea de les noces. Només ho vaig prendre com una prova de la serietat de la relació, en lloc de com alguna cosa que realment s'anés a materialitzar», ha explicat.

No obstant això, i tot i l'amor que deien tenir-se, segons les declaracions de Corinna va ser precisament aquest any quan van acabar amb el seu idil·li. «Per a la meva gran sorpresa, just després del funeral del meu pare, el Rei em va dir que mantenia una relació amb una altra dona des de feia tres anys», ha dit enfadada.

«Literalment vaig quedar devastada, era l'últim que esperava. Necessitava suport emocional després de la mort del meu pare i la notícia va suposar un xoc monumental per a mi emocionalment. Simplement no m'ho esperava després que m'hagués demanat matrimoni i d'haver visitat al meu pare», ha expressat sobre aquest tema. 

El tumor de Joan Carles, un punt d'inflexió

Malgrat que van posar fi a la seva relació amorosa, van continuar sent amics i a finals de 2009 va ser el llavors cap d'Estat qui li va demanar veure-la. «Tenia males notícies per a mi. Li havien diagnosticat un tumor en el pulmó i estava convençut que era càncer. Estava aterrit», ha dit Corinna.

«Va dir que la seva família no sabia res. I jo no volia abandonar-ho, per la qual cosa vaig romandre com una amiga molt lliurada, lleial i pròxima durant el temps en què va estar molt malament», confessa. 

Corinna va ser present fins i tot en el moment en el qual Joan Carles I va haver de passar pel quiròfan: «Vaig dormir en un sofà al costat del seu llit abans de l'operació perquè estava molt nerviós. Però la biòpsia va revelar que el tumor era benigne». 

No obstant això, segons ha declarat l'examant de Joan Carles, tot es va torçar quan va arribar a l'hospital la família del monarca. «Em va ordenar que me n'anés d'una forma poc cerimoniosa», ha manifestat Corinna sobre un dels membres del personal de la Casa Reial d'aquells dies. 

«Quan la reina Sofia i alguns dels seus cortesans es van adonar del seriós que era el Rei amb mi es va desenvolupar un nivell d'hostilitat bastant alt». 

Nou intent

D'altra banda, ha afirmat que l'any 2014, Joan Carles va intentar reprendre la relació amorosa i quan va veure que ella no estava disposada a fer-ho, es va enfadar de tal forma que li va demanar que li retornés tot el que li havia donat. Encara que considera que «va ser solament una rabieta» per part de l'excap d'Estat.


Comentaris

envia el comentari