IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'escarni de Kiko Matamoros a Paz Padilla

El col·laborador va voler contestar la presentadora, que titllava de surrealista la seva nova relació sentimental: «Per mi surrealista em sembla morir-se de VHS»

Kiko Matamoros se'n burla de Paz Padilla
Kiko Matamoros se'n burla de Paz Padilla | TELECINCO

Paz Padilla, que actualment és la conductora del programa ‘Sálvame’, està avesada a lidiar diàriament amb disputes diverses que tenen com a nucli a personatges del cor o als mateixos col·laboradors. Aquesta vegada però, li ha tocat rebre a ella amb una trifulga que ha tingut amb Kiko Matamoros, col·laborador habitual del programa i que té la seva pròpia secció anomenada “El club del espectador”.

 

Últimament, cada cop que Kiko fa una aparició pública s’acaba armant una bona, ja que des que el col·laborador iniciés una relació sentimental amb Cristina Pujol, i anunciés que es casaria amb ella al cap d’un mes d’haver-la conegut, la polèmica no ha cessat.

 

Paz Padilla posa el dit a la ferida i qüestiona la seva relació

Makoke va ser el motiu de la discussió entre Paz Padilla i Kiko Matamoros. L’exdona de Kiko, va assistir a 'Sálvame' per comentar en quin punt es trobava actualment la seva relació amb Kiko Matamoros, després dels continuats estira-i-arronses entre ambdós i els seus múltiples batibulls en els platós a causa de la seva separació.

 

En aquesta entrevista a Makoke, Paz Padilla li va comentar que no es creia gens la relació de Kiko amb Cristina Pujol: «Tu has estat casada vint anys amb aquest home, el coneixes com si l’haguessis parit. Diga’m la veritat, jo aquesta relació no me la crec».

 

Kiko Matamoros a 'Sálvame'
Kiko Matamoros a 'Sálvame' | TELECINCO

 

 

Aquestes imatges se li van quedar ben marcades a la retina de Kiko, que quan va assistir a la seva secció setmanal, va aprofitar l'ocasió per dir: «Em va cridar molt l’atenció l’animadversió que professava la conductora cap a mi», va comentar en clara referència a Paz Padilla.

 

Per venjar-se i deixar en ridícul la presentadora, va recordar unes paraules d’aquesta, una vegada que ella per ficar la gamba en un tema delicat: «Va arribar a dir que la meva vida era surrealista, per a mi surrealista em sembla que és morir-se de VHS. Dit això, ressorgiré com l’àngel del fènix».

La polèmica relació amb Cristina Pujol

Des que Kiko anunciés la seva nova relació sentimental amb Cristina Pujol, han estat molts els que han posat en dubte la serietat d’aquesta parella, i han arribat a dir que tot és un muntatge. A més a més, la desconeguda Cristina ha començat a tenir molts fronts oberts i han sortit persones des de l’anonimat per començar a treure els seus draps bruts.

 

Kiko Matamoros i Cristina Pujol es van mostrar molt carinyosos
Kiko Matamoros i Cristina Pujol es van mostrar molt afectuosos | GTRES

Cada dia Kiko s’enfronta a una crítica diferent sobre la seva parella i no para d’haver-se de defensar una vegada rere l’altre; l’última vegada, sobre el poc temps que porten junts: «A mi no em sembla surrealista dir que estàs enamorat d’una dona perquè faci un mes que estàs amb ella. Ni que et vulguis casar, Makoke va dir que havien de passar dos anys. On està escrit això?» preguntava Kiko, visiblement indignat.

 

Per embrutar encara més la seva imatge i la de Kiko, Makoke, en la seva última aparició a 'Sábado Deluxe' reconeixia que no es creia la seva relació i que Kiko li havia confessat que tot era un muntatge. Aquestes paraules no van agradar gens a l’esmentat col·laborador, que va treure foc pels queixals.

 

Comentaris

envia el comentari