Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Risto i Laura comparteixen amb els seus seguidors la feliç notícia

L'escarni de les xarxes a l'anunci de l'embaràs de Risto Mejide i Laura Escanes

Després que Laura Escanes i Risto Mejide hagin anunciat que seran pares, les bromes sobre la seva diferència d'edat no han tardat a arribar

Risto i Laura comparteixen amb els seus seguidors la feliç notícia
Risto i Laura comparteixen amb els seus seguidors la feliç notícia | INSTAGRAM

 

La parella formada per Risto Mejide i Laura Escanes ha confirmat la notícia que ja rondava per tots els mitjans des de diumenge passat:  Laura Escanes està embarassada. Els rumors s'havien estès gràcies al portal 'Jaleos', que desvelava que una persona molt propera al cercle íntim de la parella havia afirmat que Laura estava embarassada. Finalment,  Risto i Laura han decidit confirmar els rumors i anunciar que seran pares.

  • Notícia relacionada: Laura Escanes i Risto Mejide anuncien que esperen el seu primer fill junts

Confirmació via Instagram

Des que la parella es casés fa quasi dos anys, han sigut continus els rumors d’embaràs, que Laura Escanes s’encarregava de desmentir contínuament. Finalment però, ha arribat la bona nova i  els futurs pares han volgut anunciar la notícia a través d’Instagram, tal com acostumen a fer.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡SÍ! VAMOS A SER PAPÁS Queríamos esperarnos un poco más porque aún es pronto... pero estamos muy felices y no queremos dejar de agradecer todos los mensajes de felicitación que estamos recibiendo. GRACIAS Poquito a poquito y listos para disfrutar de esta nueva etapa #toelrrato

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

Laura Escanes publicava en el seu compte d'Instagram la notícia, amb una imatge de Risto i ella abraçant la seva panxa mentre sostenia unes ecografies, i acompanyava la fotografia amb les següents paraules: «Sí! Serem pares. Volíem esperar-nos una miqueta més perquè encara és aviat... Però estem molt feliços. A poc a poc i llestos per gaudir d’aquesta nova etapa».

Per la seva banda, Risto feia el mateix i anunciava la seva pròxima paternitat publicant al seu compte d’Instagram una instantània del seu fill Julio fent un petó a la panxa de Laura Escanes: «Feliços els 4».

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Felices los 4. #toelrrato

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el

Les xarxes fan mofa de la notícia

Tot i que la majoria de missatges que ha rebut la parella eren de felicitacions i enhorabones, mai plou a gust de tots, i alguns internautes aprofitaven l’ocasió per riure’s de la nova paternitat de Risto, recordant la seva diferència d’edat i criticant-los.

Val a dir que la parella ja es va enfrontar a les mateixes crítiques quan van iniciar la seva relació sentimental. Els 21 anys que els separen, però, no van ser un impediment pel seu amor, malgrat que molta gent no es va prendre bé aquesta diferència d’edat i van ser molt criticats per les xarxes socials i els mitjans.

 
  • Notícia relacionada: Gustavo González podria haver iniciat una relació amb la germana de Risto Mejide