IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Esclata a Hondures la pitjor tempesta de 'Supervivientes'

Van passar una nit difícil, en la qual Paola no podia tranquil·litzar-se, desesperant així els seus companys, mentre que Laura va patir un atac d'ansietat

Els concursants de 'Supervivientes' | Telecinco

Les nits a ‘Supervivientes’ acostumen a ser dures només pel fet d'haver de dormir a l'aire lliure i sense llits, però si a més hi ha tempesta, la cosa es complica. La que va tenir lloc l'altra nit no va ser un mal temporal sense més, sinó que va esclatar la pitjor tempesta que han vist els concursants del ‘reality’ a Hondures. A banda de deixar greus destrosses, la tempesta va acabar causant problemes entre els concursants, els quals estaven desesperats davant de la situació. D'una banda, Paola Carusso no va saber suportar la situació i va acabar irritant els seus companys, els quals estaven farts de sentir-la queixar-se tota l'estona. D'altra banda, amb motiu d'aquella desesperació per la pluja i el vent i pels laments de la italiana, Laura Matamoros va patir un atac d'ansietat que no va ajudar a calmar els ànims a Hondures.

Després de la terrible nit que van passar, els concursants de ‘Supervivientes’ van decidir prendre mesures i, una vegada més, el grup va quedar dividit. El primer a entrar en acció va ser José Luis, qui amb l'ajuda de Luis Miguel i Paola va procedir a crear una estructura per a eixugar la roba que s'havia mullat durant la nit. No obstant això, altres concursants van pensar que no era el més urgent en aquell moment, de manera que, liderats per Kiko, el segon grup va començar a construir una cabanya per a fer-la servir de refugi on poder cobrir-se en cas d'una possible nova tempesta. Després d'allò, alguns concursants es van queixar que José Luis vulgui sempre tenir el paper de líder fent coses pel seu compte sense comptar amb l'opinió dels altres. Un exemple d'això va ser Gloria Camila, que va dir: «És esgotador que sempre vulgui fer-ho tot i que no es deixa ajudar pels altres. Ho fa per a després dir que ho ha fet ell sol. No l'aguanto, no consulta cap decisió i l'únic que aconsegueix és enfadar els companys».


Comentaris

envia el comentari