Els fills de Piqué, Messi i Suárez tornen als col·legis mes ‘pijos’ i cars de Catalunya

Els fills dels famosos comencen aquesta setmana una tornada a l'escola d'allò més peculiar

Gerard Piqué amb Shakira i els seus dos fills en una platja de les Maldives
La família es prepara per tornar a l'escola durant aquests dies | Instagram @3gerardpique

La tornada a l’escola més estranya que es recorda està a punt de començat. Amb por al cos però les mesures de seguretat i higiene pertinents, els nens i adolescents tornen a veure els seus companys després de més de sis mesos sense poder compartir aula.

Els fills dels famosos no són una excepció i també començaran les classes aquesta setmana. Entre altres, ho faran les famílies dels jugadors del FC Barcelona.

El col·legi dels Piqué-Mebarak

És el cas de Milan i Sasha Piqué. Els fills del defensa blaugrana i Shakira comencen les classes a la ‘American School of Barcelona’. Segons informava ‘Vanitatis’ l’any 2017, aquest centre ofereix el currículum escolar d’Estats Units, per la qual cosa els nens estudien el mateix que farien a Amèrica.

Aquest col·legi està pensat per a aquells pares i famosos que viatgin molt i no puguin mantenir-se durant anys en un mateix lloc. D’aquesta manera, es tracta d’una escola on van molts fills d’expatriats, que són treballadors americans de pas a Espanya. Tot i que destaquen els estatunidencs, també es poden trobar moltes famílies provinents de Llatinoamèrica.

American School of Barcelona, col·legi privat de la ciutat comtal on acudeixen diversos fills de famosos
Així és el col·legi on Piqué i Shakira porten als seus nens | Cedida

Estudiar en aquest prestigiós col·legi té un preu que pocs consideren pagar: 1.000 euros mensuals sense transport ni menjador. El pagament ve, però, amb molt de renom arreu del món: molts alumnes han estat acceptats a universitats de referència com Harvard, Yale, Colorado Boulder, University of Pennsyvania o London School of Economics.

Messi i Suárez porten als seus fills al mateix centre escolar

Per altra banda, Leo Messi i Luis Suárez han volgut criar els seus nens a la mateixa escola. Els jugadors són inseparables des que els seus camins van trobar-se al vestuari blaugrana i així ho han deixat plasmat en l’educació dels seus fills. Thiago i Mateo Messi, així com Delfina Suárez, estudien tots en la mateixa escola de la ciutat comtal, el ‘British School de Barcelona (BSB).'

Així, els davanters del FC Barcelona han optat per aquest col·legi que forma part del grup Cognita. Aquest grup reuneix algunes de les 80 escoles de llengua anglesa més prestigioses del món. LA BSB és una escola internacional privada bilingüe mixta, ubicada a l’àrea metropolitana de Barcelona. Té tres campus situats a diverses localitats barcelonines depenent de l'edat dels alumnes.

Així, el BSB Sitges admet nens i nens de guarderia i parvulari; el BSB Castelldefels se situaria entre aquells que acaben guarderia fins als 16 anys. Finalment, el BSB Nexus –situat també a Castelldefels- està preparat pels estudiants de batxillerat.


Comentaris

envia el comentari