IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una escola de música dona l'opció de destinar a l'ANC els diners pagats per les classes del dia de vaga

També dona l'opció de recuperar els diners o donar-los a una ONG vinculada a l'escola

Comunicat que l'escola Aula de So ha fet arribar als pares dels alumnes
Comunicat que l'escola Aula de So ha fet arribar als pares dels alumnes | Cedida

L'escola de música Aula de So de Sant Cugat del Vallès, que s'ha sumat a la vaga general convocada per aquest dimecres 8 de novembre, ha enviat una carta als pares dels alumnes per decidir que fer amb els diners que s'havien pagat amb anterioritat per les classes.

En l'escrit, les famílies han d'escollir entre les tres opcions que donen des del centre: reemborsar els diners, donar-los a una ONG fundada per la mateixa escola o donar-los a l'Assemblea Nacional Catalana «per ajudar en els costos dels litigis».

Aquesta última opció ha aixecat molta polèmica, ja que en el mateix comunicat l'escola, de titularitat privada, es defineix com un «centre polític», tot i que creuen «que amb els fets recents s'estan violant drets fonamentals que van molt més enllà de la independència de Catalunya».

«Com a centre, no valorarem, ni jutjarem les decisions que cada professor i cada família prengui, conscients que aquest respecte mutu és la base de la qual es construeix la cohesió social», finalitza el comunicat.


Comentaris

envia el comentari