YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'escot d'Olvido Hormigos que ha revolucionat les xarxes

L'exregidora gaudeix mostrant els seus atributs al seu públic

 

Finalizando un bonito fin de semana #goodnight #friends #family #love

Una publicación compartida de Olvido Hormigos Carpio (@olvidoh) el

Des de 2012, Olvido Hormigos va aconseguir convertir-se en una assídua de la petita pantalla gràcies a l'escàndol que la va acompanyar. L'exregidora de Los Yébenes amb el PSOE va patir la difusió d'un vídeo sexual que ella no volia compartir. Des de llavors, va abandonar la seva carrera política per iniciar l'aventura com a col·laboradora televisiva. En aquests sis anys, el seu èxit és inqüestionable.

Telecinco va ser la cadena encarregada d'obrir-li les seves portes per participar en diferents programes. 'Sálvame', 'Mujeres y hombres y viceversa' o 'Gran Hermano VIP' són algunes de les produccions que han comptat amb la seva presència. Gràcies a elles, Olvido s'ha convertit en un èxit de masses, acumulant quasi 60.000 seguidors al seu compte d'Instagram, on comparteix les imatges que encenen als seus seguidors.

Enamora a la càmera

Moltes de les seves fotografies es caracteritzen pel contingut sensual que incorporen. Aquestes acumulen constantment al voltant de 5.000 'm'agrada', convertint-les en les imatges més vistes del perfil. El que és evident és que ella se sent molt còmode amb aquestes publicacions i que el paper de seductora el compleix a la perfecció. L'última actualització del seu compte n'és una mostra.

 

I broke my rules for you #love #happy #moments #rules

Una publicación compartida de Olvido Hormigos Carpio (@olvidoh) el

En ella, apareix en un context de foscor, amb un posat seriós i elegant. Repentinada cap enrere i asseguda, Olvido ha impactat als seus seguidors pel gran escot que mostra a la fotografia. Aquest deixat en evidència els grans atributs de l'expolítca, qui sempre ha assegurat sentir-se molt còmode amb el seu cos. En poques hores, la imatge compta amb més de 4.000 'm'agrada' i més de 200 comentaris.

 

I broke my rules for you #love #happy #moments #rules

Una publicación compartida de Olvido Hormigos Carpio (@olvidoh) el

Problemes amb els pits

Olvido Hormigos mai ha amagat que es va intervenir quirúrgicament els seus pits per augmentar la seva mida. No obstant això, anys després va tenir problemes que podrien haver aparegut arran de l'operació. A finals de 2017, a la col•laboradora televisiva la van operar novament, després que en una visita ginecològica li trobessin una bola en una de les mames.
 

 

#toledo #magico #summer #magic

Una publicación compartida de Olvido Hormigos Carpio (@olvidoh) el


«Vaig anar a una revisió ginecològica fa més d'un any i mig. Em van descobrir una bola. Fins que me la van analitzar i em van dir que no era maligne, ho vaig passar molt malament. El meu germà va tenir càncer de recte i la meva germana, de pit. Em va entrar el pànic», va confessar l'exregidora, qui afortunadament no va patir la malaltia.

 

Posteriorment, van aparèixer nous problemes amb els pits. Aquesta vegada, per l'encapsulament d'una pròtesi. «Vaig notar que tenia un pit molt dur i que podia agafar la pròtesi amb la mà, com una bola. Tenia el pit separat i no m'agradava l'escot. Ho vaig passar bastant malament, perquè havia de dormir boca amunt i em feia mal l'esquena», va explicar després d'intervenir-se novament per acabar amb el problema.


Comentaris

envia el comentari