IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Escridassen Victòria Frederica a Las Ventas per intentar colar-se en una corrida de toros

Els assistents van recriminar el seu comportament a la filla de la infanta Elena

La filla de la infanta Elena és una gran aficionada a la tauromàquia, i és molt comú veure-la de manera habitual com a espectadora de les corrides de toros. Pocs mesos abans de complir la majoria d’edat, Victòria Frederica va voler aprofitar les festes de San Isidro per anar a passar una tarda als toros a la capital madrilenya.

 Els fets van tenir lloc el passat 24 de maig a la plaça de toros de Las Ventas, que acollia la tradicional ‘Corrida de la cultura’. El que no sabia la germana de Froilà és que s’acabaria convertint en la protagonista de la jornada, i no precisament per un bon motiu.

Es va intentar colar però seguretat la va fer retrocedir

La filla de la infanta Elena va voler fer gala del seu elevat estatus social i va intentar entrar al recinte sense fer la cua corresponent, passant per davant de la resta d’assistents que sí que havien d’esperar una estona per poder accedir a l’esdeveniment.

Aquest gest no va ser ben rebut per la resta dels presents, que van començar a escridassar-la i a dedicar-li males paraules. Una dona fins i tot ironitzava amb la situació, comentant que «sí, farà cua... No et fot!»

El malestar general va anar creixent i es va fer patent quan alguns dels assistents intentaven impedir que Victòria Frederica entrés per la cara davant seu, fent notori el seu disgust mitjançant comentaris, crits i assenyalant la neboda de Felip VI.

Finalment, i tal com es pot observar en un vídeo que està penjat a la web de Youtube, ni la germana de Froilà ni els dos amics que l’acompanyaven van poder penetrar la porta del recinte. I és que els membres de seguretat la van convidar amablement a tornar enrere i esperar el seu torn com la resta de mortals.

Victoria Federica en Las Ventas durante una corrida de toros de San Isidro
Victòria Frederica a Las Ventas durant la corrida de toros | Catalunya Diari
 

Victòria Frederica encara intenta recuperar-se de l’ensurt de fa unes setmanes

La filla de la infanta Elena va passar un dels moments més angoixants de la seva vida fa tan sols unes setmanes, quan va anar a veure al seu presumpte nuvi –que també és torero– a la mateixa plaça de Las Ventas.

I és que el jove va patir una cornada durant la corrida,fet que va espantar profundament la seva xicota, tal com van poder deixar patent unes fotos de la neboda de Felip VI on feia cara de pocs amics.

Victoria Federica, preocupada en la plaza
Victòria Frederica, preocupada a la plaça | EFE
 

Comentaris

envia el comentari