Espanya dona l'últim adeu al petit Gabriel Cruz, 'el Pescaíto'

Milers de persones s'han traslladat fins a la catedral d'Almeria per acomiadar el nen de 8 anys

La catedral de l'Encarnació d'Almeria ha acollit aquest dimarts el funeral del petit Gabriel Cruz. Milers de persones han acudit al lloc per donar el seu últim adéu al nen de 8 anys, la mort del qual ha commocionat tot el país. Gabriel va desaparèixer de forma misteriosa el passat 27 de febrer, fins que diumenge la Guàrdia Civil va trobar el seu cadàver al cotxe d'Ana Julia Quezada, la parella sentimental del seu pare. 

La policia creu que Ana Julia va matar Gabriel Cruz el mateix dia de la seva desaparició, estrangulant-lo, i és que l'anàlisi forense ha certificat que el menor tenia marques al coll, i també als canells, que indicarien que va ser arrossegar amb força. L'encarregat d'oficiar la missa per al petit ha estat el mateix bisbe d'Almeria, Adolfo González Montes.  

Aquest mateix dilluns, la capella ardent es va convertir en una veritable abraçada als pares del menor, visiblement afectats per la seva mort. Fins al pati de Llums de la Diputació Provincial d'Almeria es van desplaçar més de 5.000 persones, que van voler presentar un últim homenatge al petit. La cerimònia d'aquest dimarts, però, ha estat una més íntima, i no s'ha permès l'accés a les persones que no formin part de la família. 

Els pares de Gabriel han agraït el suport rebut

Amb tot, els pares de Gabriel no han volgut perdre l'ocasió d'agrair l'afecte que han rebut per part de milers de persones de tot el país durant aquests dies de gran angoixa. En aquest sentit, també han destacat el respecte i el suport dels mitjans de comunicació durant la jornada de dol. 


Al mateix temps, al llarg de la tarda d'ahir centenars de rams de flors blancs i corones van arribar a la capella ardent, sumant-se als moltíssims missatges d'afecte i dolor que s'han anat dipositant al voltant del fèretre de Gabriel. 


Comentaris

envia el comentari