Primer pla d'Ana María Aldón, dona de José Ortega Cano

L'espectacular canvi físic d'Ana María Aldón en només 5 anys: no la reconeixeries

La dona d'Ortega Cano ha millorat notablement el seu aspecte físic

Ana María Aldón ha donat un canvi radical en els darrers 5 anys. Amb el pas del temps, la dona d'Ortega Cano ha millorat notablement el seu aspecte físic i ha optat per un estil modern i més juvenil.

L'andalusa apareix als mitjans de comunicació des del 2012, quan va iniciar la seva història d'amor amb el destre, però durant un temps es va mantenir en un segon pla.

La seva imatge discreta i tradicional d'aleshores no té res a veure amb l'aparença que llueix avui dia.

José Ortega Cano i Ana María Aldón amb el seu fill.
Fa uns anys, Ana María Aldón tenia un estil molt més conservador i seriós. | LND

 La col·laboradora de 'Viva la vida' ha mostrat sempre una versió simpàtica i valenta i un caràcter que ara expressa a través del vestuari i els pentinats.

El punt d'inflexió per a la dissenyadora de moda ha estat sens dubte el seu pas per 'Supervivientes' l'any 2020.

Aquesta experiència va canviar la seva vida per complet i va suposar l'adeu de la clàssica cabellera castanya o rossa que sempre havia lluït.

El canvi d'aspecte que va marcar l'inici del gran estil d'Ana María Aldón

En els seus primers anys amb Ortega Cano, Ana María mostrava un estil una mica seriós i conservador que la feia semblar més gran. No arriscava gens en les peces de roba i només es tenyia els cabells de tant en tant.

El 2019, la dona del destre va escollir un to més clar ja començava a mostrar un estil molt més afavoridor. De vegades s'arrissava o allisava els cabells i la seva aparença anava millorat notablement abans de la seva experiència a 'Supervivientes'.

José Ortega Cano i Ana María Aldón en un photocall
Abans del seu pas per Hondures, Ana María Aldón lluïa mitja cabellera castanya o rossa. | GTRES

No obstant això, el veritable canvi radical de la dissenyadora arribaria a l'etapa final de 'Supervivientes'. Amb l'estómac buit i després d'una dura negociació, Ana María va accedir a tallar-se la cabellera per aconseguir menjar.

«El meu marit s'ha tallat els cabells curts, el meu nen igual, així que jo també. Soc una dona de paraula», assegurava abans de fer el pas definitiu.

Lluny de penedir-se de l'intercanvi en arribar a Espanya, la dissenyadora va descobrir un nou estil que l'afavoreix enormement.

Des d'aleshores, ha optat per cuidar la cabellera curta i sorprendre'ns amb nombrosos canvis capil·lars.

 

L'estil juvenil i trencador d'Ana María Aldón després del seu pas per 'Supervivientes'

Lluny d'envellir, la tertuliana de 'Viva la Vida' ha pogut lluitar contra el pas dels anys i se la veu més jove ara que el 2016. No només arrisca amb els pentinats, també aposta per roba més acolorida i atrevida.

El seu fons d'armari ha estat renovat completament, canviant els vestits de vestir per minifaldilles i botes altes. Les arracades grans també s'han convertit en un complement molt particular d'Aldón.

Abans i després de l'aspecte físic d'Ana María Aldón
Ana María Aldón ha canviat molt en els darrers anys. | La Noticia Digital

Després de tallar-se la cabellera durant el seu pas per 'Supervivientes' l'any 2020, l'andalusa gaudeix jugant amb els cabells.

Quan té cita amb la perruqueria, aprofita per fer nous canvis, sigui provant amb el serrell o tenyint els cabells de diferents colors. De fet, algun cop s'ha decantat per tons cridaners com el blanc, verd, blau o rosa.

«Crec que és un encert. És una dona divertida, juganera i amb molt sentit de l'humor. És capaç de defensar qualsevol estilisme, com ara aquest últim color el verd aigua-blau turquesa», explica a la revista '¡Hola!' el seu estilista de confiança, Alberto Dugarte.

A través de les xarxes socials, la dona d'Ortega Cano no dubta a compartir les seves experiències al saló de bellesa i demanar opinió als seus seguidors. S'ha convertit en una de les col·laboradores de Telecinco més camaleòniques i amb més estil.