Olga Moreno a 'Supervivientes' l'abril de 2021

Els espectadors de Rocío Carrasco carreguen contra Olga Moreno: «Mentidera»

L'actual dona d'Antonio David ha quedat seriosament en dubte

'Vibro' va ser el títol de l'episodi 10 de la sèrie documental de Rocío Carrasco que es va emetre ahir a la nit. Un episodi, aquest, que va girar al voltant de moments molt importants de la vida d'aquella com el seu casament amb Fidel Albiac. Boda aquesta en què el seu fill (David Flores) no va poder estar perquè el pare d'aquest (Antonio David) va ordir un pla.

En concret, no li va tornar quan corresponia i l'havia empadronat a Màlaga sense el consentiment d'ella.

Unes accions totes aquestes que, com que van ser narrades, no només el van deixar en evidència a ell sinó també a la seva actual dona (Olga Moreno). Aquesta va quedar seriosament en dubte en descobrir-se que, entre altres coses, havia enganyat públicament a través de diferents entrevistes. I això va comportar que fossin molts els espectadors de la docu-sèrie que no van dubtar a atacar-la i a titllar-la de mentidera.

La veritat d'Olga i el seu marit

Antonio David va evitar que el seu fill petit anés al casament de la seva mare. Ho va fer, entre altres coses, no retornant-li a ella quan corresponia. Per aquest motiu Rocío no va dubtar a prendre mesures. Així, com va explicar en l'episodi, va optar per presentar davant el jutjat una execució. I aquest va dictaminar un decret perquè Antonio David li lliurés a David a la seva mare. Això no obstant, això mai ha succeït.

Una execució, aquella, que els va obligar a haver de veure's les cares davant la justícia. És més, es va mostrar que Olga Moreno i el seu marit han explicat durant anys una versió. En concret, ella ha exposat en diferents entrevistes que Carrasco no es va acostar a saludar ni a besar al seu fill.

A això ha afegit que va ser ella la que es va dirigir a Rocío per retreure-li que no tingués un gest d'afecte cap al seu fill.

Moreno, en dubte

No obstant això, la protagonista de la docu-sèrie no va dubtar ahir a la nit a desmuntar aquesta mentida que durant tants anys el citat matrimoni ha explicat. Així, va explicar que ella no havia vist a David i que quan va entrar en una sala va ser quan va descobrir que aquest, de perfil, estava al costat d'Olga.

Tot seguit va exposar: «Ella em mira fixament, em veu i, a continuació, li agafa la cara al nen i comença a fer-li petons, a passar-li la mà per tota la cara i a girar la cara perquè no em vegi». Una situació aquesta que va fer que Rocío s'enfadés tant que es va encaminar cap a aquesta dona. No obstant això, el seu advocat la va parar en sec per evitar que pogués ficar-se en un embolic.

És més, també va explicar que, tot i que la dona d'Antonio David ho ha repetit constantment, mai s'hi va apropar.

Sí, ha negat que s'aproximés a on era per retreure-li que no hagués saludat al seu fill. I ho ha fet visiblement enfadada: «El nen a mi no em veu. Ella no deixa que em vegi (...) És mentida que s'aixequi, com ha explicat en el 'Deluxe', i em digui 'De debò que no saludes al teu fill?'. No té cony, no el té, no té el que ha de tenir per, després d'haver fet el que ha fet, dir-me ni això».

[Tweet] 1392621869589843969 [/ tweet]

I a això va afegir: «És mentida, mare coratge, és mentida. Tu no surts de cap lloc. Jo sé la reacció que el meu fill hagués tingut en veure'm, i hagués estat una reacció que no t'hauria agradat».

[Tweet] 1392611207132090377 [/ tweet]

Els espectadors carreguen contra Olga

Sense cap dubte, Olga Moreno va quedar ahir a la nit en dubte, com està succeint des de fa setmanes i fins i tot pel seu pas a 'Supervivientes'. En conèixer la mentida que s'ha dedicat a explicar durant anys guanyant diners, els espectadors no van dubtar a carregar contra ella. I ho van fer a través de missatges que van publicar en xarxes socials, com ara aquests:

  • «Olga: falsa, mentidera i malvada. Però, com es pot ser tan dolenta, si us plau? Quin horror!».
  • «Olga fora de 'Supervivientes' ja».
  • «Aquest matrimoni hauria d'estar a la presó. I, per descomptat, la justícia a Espanya és patètica».
  • «El que segueixi donant suport a Olga després de totes aquestes contundents proves no ho entendria».
  • «No hi ha ningú tan cec i si no ho pares ets còmplice. Olga és còmplice i executora. Temps a el temps».

[Tweet] 1392624502685814784 [/ tweet]