Jorge Javier Vázquez presentant 'Supervivientes'

Els espectadors de 'Supervivientes' demanen fer fora una de les col·laboradores

Es tracta d'una exconcursant del reality realment polèmica

El reality de 'Supervivientes' no para de convertir-se en notícia des que va començar. Un exemple és la controvèrsia generada per la presencia d'Olga Moreno, la parella d'Antonio David, en plena emissió de la sèrie documental 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. 

Ara, però, el programa ha cobrat rellevància en els mitjans perquè els espectadors han demanat que una col·laboradora no estigui més al plató. I tot perquè ha realitzat uns comentaris que han estat qualificats com absolutament masclistes. Qui és aquesta dona? Ni més ni menys que Oriana Marzoli, la que va ser participant d'aquest reality i extronista de 'MYHYV'.

Oriana Marzoli discutint al plató de La Casa Forta
El públic del reality ha demanat l'acomiadament d'Oriana | TELECINCO

L'origen del polèmic comentari d'Oriana

Fa uns dies, Valeria Marini aconseguia deixar el vaixell encallat i convertir-se en concursant de ple dret. Així, ara viu a l'illa al costat de diversos companys, entre els quals es troba Gianmarco, amb el qual té molt bona sintonia. Tant és així que, fent broma, ella ha reconegut que està enamorada d'ell i que creu que hi ha bon feeling entre els dos.

En un plató de televisió italià va ser on es van conèixer fa anys, en concret, quan ell tenia 19 anys. I va ser llavors quan va sorgir el bon rotllo entre tots dos. 

En aquests primers dies se'ls ha vist junts rient, fent-se petons i fins i tot abraçant-se. Tot sense passar per alt que ella no ha dubtat a ballar amb ell de forma sensual. Ho ha fet mentre deia: «M'encantes molt. Seré feliç amb el Gianmarco, que em va treure del vaixell».

Marzoli carrega contra Valeria

Tot just emetre aquestes imatges de la relació entre els dos participants italians, ha pres la paraula Oriana. I és que el presentador (Carlos Sobera) ha exposat que cridava l'atenció la seva cara mentre veia el vídeo. Davant aquest comentari, la col·laboradora ha exposat: «Et juro que em posa molt nerviosa com de 'sortida' que està aquesta senyora».

En aquest punt, Sobera ha decidit intervenir: «Perdó? Ella se sent atreta per Gianmarco i fa coses. Està en el seu legítim dret, no?». No obstant això, Marzoli ha seguit reafirmant-se i ha tornat a atacar-la. En aquest cas, esmentant qui va ser el seu nuvi i també de Valeria: «L'altre dia va demanar que fos Iván (González) i ara, per descomptat, se li haurà oblidat Iván».

Rafa Mora, col·laborador de 'Supervivientes', no ha volgut quedar-se callat i ha respost la seva companya: «Tu li tens tírria per l'amistat que té amb el teu ex, però Valeria no està fent res fora del normal». Unes paraules que han estat respostes per Oriana, tornant a caure en el seu masclisme: «No li tinc tírria, està 'sortida' per aquests moviments pèlvics que fa davant Gianmarco».

Els espectadors demanen l'acomiadament de la col·laboradora

Tot i que són habituals en Oriana Marzoli els comentaris vergonyosos i d'una altra època, aquests paraules sobre Valeria van enfadar enormement l'audiència. Tant que, a més de titllar-la de masclista, va demanar que no tornessin a portar-la a plató. I ho va fer inundant Twitter amb missatges com aquests:

  • «Una dona pot estar calenta. Una dona pot parlar de sexe. Una dona pot parlar de sexe i fer el que li doni la gana. Fora Oriana de televisió!».
  • «Aquesta senyoreta és una grollera, maleducada i prepotent».
  • «És que és horrible aquesta tia, no l'aguanto!».
  • «Poden deixar de portar a aquesta masclista d'Oriana?».
  • «Calenta ha estat ella a altres programes. Fa pena sentir-la parlar i que les cadenes li donin pantalla».
  • «És una masclista. Recordin que és seguidora submisa de VOX».
  • «Em fa pena que a dia d'avui segueixi havent-hi persones amb aquesta mentalitat».
  • «El respecte a les persones és l'exemple que haurien de donar a la televisió i no contractar gent només perquè falta al respecte, insulta ...».

Caldrà esperar per veure si Telecinco fa cas a l'audiència i evita dur a Oriana de nou. No obstant això, tot sembla indicar que no serà així. Només cal veure la quantitat de vegades que ha ofès en un plató i aquí segueix, guanyant diners amb la seva mala educació i la seva ment retrògrada.