IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'Espejo Público' aconsegueix el seu rècord històric i s'imposa 'al programa d'Ana Rosa' a la franja matinal

El programa d'Antena 3 ha obtingut un sorprenent 24.2% de «share» i 657.000 espectadors

'Espejo Público' ha conseguido batir un récord histórico
'Espejo Público' ha aconseguit batre un rècord històric| Antena 3

Com informa 'Vertele', els nous còmputs d'audiència llancen nova informació sobre la feroç batalla de les cadenes per conquistar al públic. Les principals cadenes estan pugnant per liderar un mes d'octubre plagat de canvis a la programació i ple de càrrega sociopolítica. De fet, la situació del país és conseqüència directa d'alguns dels resultats obtinguts. Durant el passat dimecres 4 d'octubre, els resultats es van saldar de la següent manera:

Antena 3 i Telecinco dominen al capdamunt i s'enfronten amb els seus programes més destacats. Encara amb tot 'La que se avecina', de Telecinco aconsegueix superar a la ficció d'Antena 3, 'Tiempos de guerra'. Els seus resultats són, respectivament, 24.2% de «share» amb 3.618.000 espectadors i 15.1% amb 2.289.000 espectadors. No obstant això, la gran sorpresa de la jornada ha tingut lloc a la franja matinal, on el programa d'Antena 3 presentat per Susanna Griso ha aconseguit imposar-se amb diferència a la proposta de Telecinco, obtenint pel camí tot un rècord històric.

Així, ‘Espejo Público’ aconseguia un 24.2% de «share» i 657.000 espectadors, respecte al 19.6% de «share» i els 570.000 espectadors de 'El programa d'Ana Rosa'. Sens dubte, s'ha tractat d'un dur i inesperat revés per Telecinco, a qui la situació política de Catalunya no ha beneficiat com sí que ho ha fet amb el programa de Griso. Quant a la resta de la programació, ambdues cadenes segueixen batallant per la capçalera, mentre que la resta de cadenes obtenen audiències acceptables encara que molt lluny d'aquestes dues.


Comentaris

envia el comentari