Primer pla del torero Fran Rivera amb samarreta blava i somrient

Fran Rivera deixa tothom sense paraules: «Vaig patir abusos quan tenia 16 anys»

Fran Rivera confessa que va patir assetjament quan tornava d'un viatge al Marroc amb la seva mare

El tema de l'assetjament va ser un dels grans tòpics de l'última emissió del programa 'Espejo Público'. Susana Griso va deixar clar que gairebé totes les dones havien patit assetjament en alguna ocasió. Fran Rivera, al seu torn, va voler confessar que quan tenia 16 anys, ell també es va veure involucrat en un problema com aquest: «Una senyora gran em va oferir diners».

Tothom va quedar bocabadat amb les paraules de Rivera en ple directe. «De debò? Corrupció de menors. Com t'ho va plantejar?», preguntava Griso.

Mentrestant, Carmen Lomana va intentar amenitzar la situació amb humor. «Et volia tenir de gigoló». Un fet que, segons el torero i germà de Cayetano, «no va acabar bé».

Fran Rivera confessa que va patir assetjament amb 16 anys

Fran Rivera va revelar que estava en un aeroport al Marroc, després de passar un cap de setmana amb la seva mare a Marràqueix. Mentre esperaven l'avió de tornada, una dona es va apropar per dir-li que era molt guapo.

A més, li va preguntar si alguna vegada li havien proposat treballar com a model: «Ella no sabia ni qui era. Em va veure per allà i es devia fixar en mi...», explicava.

El tertulià de l'espai matinal d'Atresmedia va explicar que, després, la dona li va fer una proposició indecent. «T'has plantejat que potser podries guanyar molts diners fent altres coses?».

Mentrestant, la resposta de Fran Rivera per sortir d'aquella situació tan estranya i desagradable va ser que ell volia ser torero.

Llavors, Susanna Griso va dir sobre la dona en qüestió: «Podria ser una 'cougar' o directament una proxeneta, però és molt fort. Sabia l'edat que tenies? Pel que expliques, eres menor». Rivera no recordava si la dona li havia preguntat per la seva edat.

Fran Rivera explica un altre episodi d'assetjament a 'Espejo Público'

A més, Fran Rivera va entrevistar Silvia Marsó en la seva secció de 'Espejo Público'. L'actriu va confessar que va patir assetjament per part d'un metge i d'un taxista quan era jove.

Marsó va assegurar que havia rebutjat diverses ofertes milionàries «de les antigues pessetes» al llarg dels anys. Ella volia «fer una carrera solvent» al món de la interpretació.

Al seu torn, l'actriu va parlar d'altres temes sobre la vida que han marcat en la seva carrera artística. L'entrevistada va confessar que el seu pare va ser ludòpata.

«Això va destruir la família i a casa vam patir molt». A més, la convidada va voler enviar un missatge a l'audiència. «La gent ha de ser conscient que cada vegada hi ha més adolescents enganxats al joc, perquè les sales de joc no només estan als barris, sinó també als mòbils».

Sofía Cristo va posar el tema sobre la taula dimarts passat

El tema de debat d'aquest dijous a 'Espejo Público' es va exposar després de les declaracions sorprenents de Sofía Cristo a 'Secret Story'. La filla de Bárbara Rey i Ángel Cristo es va obrir i va explicar davant de tota Espanya un dels capítols més durs de la seva vida.

La famosa DJ va posar sobre la taula els casos d'abús sexual que pateixen els infants a Espanya. A més, durant la seva «línia de vida», va confessar que havia estat víctima d'una agressió d'aquest tipus quan només tenia 5 anys.

Després el seu testimoni, el tema ha estat protagonista de diversos debats i nous relats, com el que confessava ahir el fill de Carmina Ordóñez. Veurem si en els pròxims dies surten més famosos explicant alguna experiència semblant.