Mila Ximénez estrena 'look' al plató de 'Sálvame'

L'esperada visita que va rebre Mila Ximénez abans de sortir de l'hospital

María Patiño va desplaçar-se fins al centre mèdic per passar una estona amb ella i mostrar-li el seu afecte

Mila Ximénez ja és a casa recuperant-se després del seu ingrés a l'Hospital de La Luz per sotmetre's a una proves. Encara que s'han generat molts rumors sobre una possible recaiguda del càncer de pulmó, el seu entorn més proper ho ha desmentit.

Mila Ximénez ingressada a l'Hospital de La Luz per sotmetre's a unes proves


El dimecres 31 de març, ens informaven que la col·laboradora havia estat ingressada al centre sanitari madrileny per tractar-se del càncer que pateix. Immediatament, la notícia va fer saltar totes les alarmes i les xarxes socials es van omplir de missatges. És més, quan Ximénez va tornar a 'Sálvame' després d'estar un temps sense aparèixer, va manifestar que una de les parts afectades pel càncer «s'ha disparat» i que havia de sotmetre's a un nou tractament que la deixava molt debilitada.

A més, la col·laboradora va revelar que estava esperant els resultats d'un TAC per prendre una decisió. Aquesta està sent una lluita molt llarga per a Mila i assegura que «el que m'ha passat aquest mes no l'hi desitjo a ningú, perquè no vius». «Si em diuen que això anirà per llarg i no saben si els tractaments funcionaran, finalitzo el tractament, el que duri», va afegir Mila. 

Mila Ximénez no apareix a 'Sálvame' des del passat 10 de març i l'audiència del programa està molt preocupada, ja que el seu ingrés podria estar relacionat amb la decisió que havia de prendre la col·laboradora: si seguir amb el tractament o lluitar sense tractament fins que el cos aguanti.

Una companya molt estimada

Molts dels seus companys li han enviat missatges de suport des del programa de Telecinco i a través de les xarxes socials. Belén EstebanAnabel PantojaKiko Hernández, Carmen Borrego i Carlota Corredera li han enviat forces i mostres d'afecte perquè pugui fer front al seu ingrés.

Els seus germans, Encarna, Manolo i Concha, han estat molt pendents d'ella des del primer moment i no han volgut deixar-la sola ni un sol minut mentre ha estat hospitalitzada. De fet, dos dels germans coneixen de primera mà com funciona la lluita contra el càncer, que afortunadament van aconseguir superar fa uns anys.

A més, la col·laboradora s'ha mantingut en contacte amb la seva filla Alba Santana, que viu fora d'Espanya. Tots ells han estat el seu suport incondicional des que va iniciar la lluita l'estiu de 2020 i intenten animar-la en els moments més durs.

Mila Ximénez ha rebut també una altra visita molt important en aquests tres dies d'ingrés a l'Hospital de La Luz. A més dels seus germans, María Patiño també ha volgut estar amb ella en aquests moments tan durs. Així doncs, Patiño s’ha desplaçat fins al centre mèdic per passar una estona amb ella.

Tal com informen fonts del seu entorn, Ximénez ja és a casa recuperant-se, on descansarà fins que es reincorpori pròximament a la feina.